AcasăLifestyleMondenCRIZA VACCINURILOR – Cântăreața Ellie White: „Caut serul de 3 luni!”

CRIZA VACCINURILOR – Cântăreața Ellie White: „Caut serul de 3 luni!”

DISTRIBUIȚI

CRIZA VACCINURILOR  Cântăreața Ellie White se numără printre mămicile afectate de lipsa de pe piață a unor vaccinuri esențiale pentru bebeluși. Vedeta a luat la rând farmaciile, în speranța rezolvării acestui impediment, însă singura ei speranță rămâne achiziționarea din străinătate a respectivului ser.

Artista se declară un părinte responsabil, care nu concepe ideea de a nu-și proteja copilul de iminente boli.

PROIECT DE LEGE – Elevii fără absențe vor primi 100 de euro lunar

„Eu sunt sincer pro vaccinare, chiar acum mă chinui să-i găsesc vaccinul fetiței, pentru că nu-l găsesc pe cel de 12 luni. Indiferent de ce se spune în mediul online, sunt sigură că de-a lungul anilor vaccinurile au ajutat foarte mulți copii și foarte mulți oameni în general”, a spus ea.

CRIZA VACCINURILOR

Vedeta ne-a povestit situația complicată din ultima perioadă: “Îl caut de vreo 3 luni, nu se mai găsește în România, va fi adus abia la anul. Se găsește în Germania. Noroc că niște vecini de-ai mei chiar pleacă mâine acolo și i-am rugat să mi-l cumpere dacă îl găsesc”.

PRELIMINARII MONDIALE – Rezultatele meciurilor de aseară și programul de astăzi

Încă de la începutul acestui an vaccinurile pentru imunizarea bebelușilor au ajuns cu țârâita în cabinetele medicilor de familie. Este vorba despre serul pentru imunizarea celor mici împotriva unor boili grave cum ar fi: hepatita B, poliomielită, difterie, tetanus, tuse convulsivă şi a câtorva tipuri de infecții respiratorii. Chiar dacă Ministerul Sănătății a tot promis că problema se va rezolva, se pare că nici pănă în prezent nu s-a întâmplat acest lucru. Mai grav este că vaccinul cu pricina nu se mai poate procura nici măcar din farmacii, contra-cost.

FOTO: Gabriel Pătruț

Sursă

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA