AcasăActualitatePoliticCRITICAT PENTRU LIPSA DE COMUNICARE - Tudose l-a demis pe Teodorovici din...

CRITICAT PENTRU LIPSA DE COMUNICARE – Tudose l-a demis pe Teodorovici din funcţia de consilier

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRITICAT PENTRU LIPSA DE COMUNICARE Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din funcţia de consilier onorofic, au declarat surse oficiale.

Demiterea vine la o zi după ce Teodorovici a făcut declaraţii pe tema posibilei impozitări a Bisericii şi a criticat măsuri guvernamentale, scrie News.

Eugen-Orlando Teodorovici a fost ministru în două guverne ale lui Victor Ponta: ministru al Fondurilor Europene (decembrie 2012-martie 2015) şi ministru de Finanţe (martie 2015-noiembrie 2015)

El a fost numit consilier pe 4 iulie, în urmă cu 10 zile.

Teodorovici afirma sâmbătă că va ocupa funcţia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose doar atât timp cât propunerile pe care le va face în diferite sectoare ale economiei vor fi luate în considerare şi nu vor exista „fantezii” sau „ţopăieli” fiscale.

El susţine că a acceptat acest post în pofida faptului că numele său a fost vehiculat şi „aşteptat de foarte mulţi pentru funcţii cheie în Guvern” şi a modului în care a fost tratat de conducerea PSD.

Senatorul PSD a criticat, joi, la o emisiune TV, finanţarea unui stadion din Teleorman, cu 12 milioane euro, aşa cum a decis Ministerul Dezvoltării.

El a vorbit şi despre posibilitatea impozitării Bisericii, idee care a fost criticat vineri de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Vineri seara, el a fost demis din funcţie de Mihai Tudose. Potrivit unor surse oficiale, lui Teodorovici i s-a imputat şi faptul că nu a comunicat cu echipa premierului, luând decizii singur şi făcând declaraţii în nume propriu.

„Premierul a spus că din acest moment există un principiu pe care nimeni din apropierea sa nu îl mai încalcă: disciplina în comunicare”, potrivit unor surse oficiale.

Premierul s-a arătat deranjat de faptul că a aflat declaraţiile consilierului său onorific din presă. „Nu accept să aflu ce declară un consilier din presă”, ar fi spus Tudose.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA