spot_img
AcasăEvenimentSportCEA MAI BUNĂ - Cristina Neagu spune că ar da toate titlurile...

CEA MAI BUNĂ – Cristina Neagu spune că ar da toate titlurile pe care le-a câștigat pentru o medalie la Olimpiadă!

DISTRIBUIȚI

Aş da toate titlurile pe care le-am câştigat pentru o medalie la Olimpiadă“, a declarat, într-un interviu acordat Federaţiei Române de Handbal, Cristina Neagu, aleasă cea mai bună jucătoare din lume anul trecut, în urma unei anchete realizate de Federaţia Internaţională de Handbal (IHF).

Sunt fericită, sunt mândră că am reuşit să câştig acest premiu pentru a doua oară în cariera mea. E un premiu al tuturor românilor, e un premiu al colegelor mele de la echipa naţională, al colegelor de la echipa de club“, a afirmat Cristina Neagu, care a mai obţinut această distincţie în anul 2010.

Sunt sigură că m-au votat şi oameni din alte ţări, nu numai din România. Peste tot unde am jucat în ultimul timp sunt foarte mulţi fani care vin să ceară autografe, să facă o poză cu mine.

Îmi face plăcere să văd că oamenii mă iubesc, că apreciază munca pe care o depun“, a spus interul stânga al echipei Buducnost Podgorica.

Anul trecut am avut un an extraordinar, am câştigat aproape tot ce se putea câştiga. Mă aşteptam în oarecare măsură să fiu declarată cea mai bună jucătoare a lumii”, a spus Neagu. “Pe plan individual nu există o distincţie mai mare decât aceasta“, a completat ea.

Aş da toate titlurile pe care le-am câştigat în cariera mea pentru o medalie la Olimpiadă“, a dezvăluit handbalista, cu mai puţin de două luni înaintea Jocurilor de la Rio.

Va fi foarte greu, ştim cu toţii grupa din care facem parte. Este cea mai grea ediţie a Jocurilor Olimpice. Toate lucrurile care s-au întâmplat la naţională în ultimele luni ne dau speranţe că putem să câştigăm o medalie” la Olimpiadă, a spus Neagu.

E extrem de greu să ieşim din grupă. Încercăm să luăm totul pas cu pas, să ne reunim în iulie, să facem o pregătire cât putem de bună“, a adăugat liderul naţionalei României.

Eu cred că nivelul la care am ajuns în 2015 şi în momentul de faţă este cel mai bun al carierei mele“, a estimat Neagu, care le-a mulţumit oamenilor ce au susţinut-o în momentele grele de acum câţiva ani.

Cristina Neagu a câştigat cu echipa ei de club Liga Campionilor în 2015 şi medalia de bronz cu echipa naţională a României la CM 2015.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA