spot_img
AcasăNews AlertCRISTIAN NICULESCU ȚÂGÂRLAȘ, SENATOR PNL: "În calitate de președinte al Grupului de...

CRISTIAN NICULESCU ȚÂGÂRLAȘ, SENATOR PNL: „În calitate de președinte al Grupului de prietenie România-Kazahstan din Senatul României, am fost onorat să îl primesc pe domnul ambasador Ali Yerlik”

spot_img

DISTRIBUIȚI

M-am bucurat să îi urez bun venit în România Excelenței Sale, domnul Ali Yerlik, noul ambasador al Republicii Kazahstan în România. În calitate de președinte al Grupului de prietenie România-Kazahstan din Senatul României, am fost onorat să îl primesc pe domnul ambasador Ali Yerlik și să discutăm despre cooperarea dintre țările noastre, cu contribuția Grupului parlamentar de prietenie, prin contacte între comisiile de specialitate și conducerile celor două Parlamente.

România și Kazahstanul au o tradiție îndelungată de cooperare parlamentară, care duce la acțiuni relevante în domenii de interes, precum conectivitatea digitală, dezvoltarea economică sustenabilă și îmbunătățirea conexiunilor de transport.

Mulțumesc domnului ambasador Ali Yerlik pentru deschiderea sa spre o colaborare eficientă, baza dezvoltării unor relații de încredere și de bună cooperare între cele două țări.

Cristian Niculescu Țâgârlaș,
Senator PNL de Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA