AcasăEvenimentCriminalul din Baia Sprie suferă de alcoolism cronic. Eduard Vaida, fotbalist, avea...

Criminalul din Baia Sprie suferă de alcoolism cronic. Eduard Vaida, fotbalist, avea discernământ când şi-a strâns de gât iubita de 16 ani!

DISTRIBUIȚI

Şi-a ucis iubita cu sânge rece pentru că fata de numai 16 ani îi spusese că vrea să pună punct relaţiei. Fotbalistul criminal din Baia Sprie se bucură de aerul libertăţii, după ce magistraţii Tribunalului Maramureş i-au înlocuit arestul preventiv cu cel la domiciliu. Eduard Vaida a fost supus unor expertize psihiatrice, iar rezultatul unul uimitor. 

Crima cu sânge rece a tulburat liniştea orăşelului Baia Spie, chiar în a doua zi de Crăciun. Paula Dindiligan, o elevă eminentă, şi-a găsit sfârşitul în mâinile celui pe care, cândva, îl iubise foarte mult. S-a întâlnit cu el la insitenţele acestuia, fără să realizeze că asta o va costa viaţa. Criminalul Eduard Vaida a fost arestat, însă, luna trecută, el a fost plasat în arest la domiciuliu, magistraţii motivând că este minor. De altfel, Vaida a fost supus unor expertize psihiatrice, iar în urma verificărilor a ieşit la iveală un amănunt tulburător. „Prin raportul de expertiză medico-legală psihiatrică nr. 2, din data de 05.01.2015, s-a stabilit că numitul Eduard Vaida suferă de o tulburare de comportament rău socializat şi de dipsomanie -alcoolism cronic. Medicul legist a precizat că acesta are capacitatea psihică de a aprecia conţinutul şi consecinţele faptelor sale şi că a avut discernământ la momentul comiterii faptelor şi îl are şi în prezent„, se arată în încheierea de şedinţă a magistraţilor maramureşeni.

Condamnat la 15 ani de închisoare
Magistraţii Tribunalului Maramureş au dat sentinţa în cazul lui Eduard Vaida. Criminalul a primit o pedeapsă de 15 ani. Vaida nu este mulţumit de decizia judecătorilor aşa că a făcut apel. Instanţa urmează să stabilească un termen de judecată, însă, până atunci, Eduard Vaida se bucură de arestul la domiciuliu, acolo unde şi-a petrecut fericit sărbătorile pascale. Paula Dora Dindiligan, o tânără de 16 ani, a fost găsită moartă, în spatele unei policlinici din Baia Sprie. Fata fusese dată dispărută, după ce a plecat cu prietenele la patinoar, pe 26 decembrie, şi nu s-a mai întors acasă. Eduard Vaida, în vârstă de 17 ani, fotbalist la Sporting Recea, a fost considerat principalul suspect încă din prima fază. El a recunoscut că a strâs-o de gât pe Paula, însă le-a mărturisit amicilor că nu regretă nimic. (Sursa: spynews.ro)

VEZI MOTIVELE PENTRU CARE TANARUL A FOST PLASAT IN AREST LA DOMICILIU.

CITESTE AICI CAND SE VA DA SENTINTA.

VEZI CE S-A INTAMPLAT LA PRIMA INFATISARE.

CITESTE AICI STIREA PUBLICATA LA AFLAREA VESTII.

VEZI AICI IMAGINILE SUPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE.

CITESTE AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT.

VEZI AICI IMAGINI DE LA INMORMANTAREA TINEREI.

A AVUT DISCERNAMENT IN MOMENTUL COMITERII FAPTEI.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE A DECLARAT SUSPECTUL LA ARESTARE PREVENTIVA.

VEZI AICI CE ASOCIATIE A INFIINTAT MAMA PAULEI IN MEMORIA EI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA