AcasăActualitate112CRIMINALUL DIN APA, FĂRĂ REMUȘCĂRI - Procurorii sunt șocați: după dubla crimă,...

CRIMINALUL DIN APA, FĂRĂ REMUȘCĂRI – Procurorii sunt șocați: după dubla crimă, s-a distrat în cluburi

DISTRIBUIȚI

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au fost intrigați și șocați de atitudinea manifestată de inculpatul Răzvan Rentea. Procurorii susțin în rechizitoriu că inculpatul nu ar fi manifestat urme de regret sau remușcare, ar fi mers în cluburi și nu s-a implicat în inmormântarea celor trei victime: Gheorghe Rentea (tatăl), Niculina Rentea (mama) și Apan Viorica (bunica), relatează PresaSM.

”În cursul urmăririi penale, inculpatul R. R. M. a avut o atitudine total nesinceră, de nerecunoaştere, oscilantă şi contradicţie flagrantă cu starea de fapt care rezultă din probatoriul administrat. Inculpatul R. R. M. nu a avut deloc o atitudine cooperantă, mai mult, în ciuda gravităţii infracţiunii reţinute în sarcina lui, acesta nu a manifestat nici o urmă de regret sau remuşcări.

Comportamentul acestuia pe toată durata anchetei a fost ciudat, în sensul în care, în zilele următoare omorurilor, inculpatul R. R. M. a frecventat clubul „ Aqua ” din mun. S. M., şi-a plătit datoriile, nu s-a implicat în activităţile de înmormântare a părinţilor şi a bunicii şi nu a schiţat nici o urmă de regret la înmormântarea acestora.

După depunerea în arest, principala grijă a inculpatului R. R. M. a fost de a se plânge de calitatea mâncării din Arestul IPJ Satu Mare, a saltelei sau alte neajunsuri impuse de locul de detenţie”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Sursa info și foto: PresaSM.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA