AcasăActualitate112CRIMINALA DE LA DRISTOR - Femeia suspectată de comiterea crimei de la...

CRIMINALA DE LA DRISTOR – Femeia suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou a fost prinsă de poliţişti. Ea a aruncat în faţa trenului o tânără de 25 de ani

DISTRIBUIȚI

CRIMINALA DE LA DRISTOR Femeia suspectă de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti.

Ea a împins o tânără de 25 de ani spre moarte, pe șinele de tren. A încercat să omoare o altă fată, în staţia Costin Georgian.

Poliţia Română anunţă că procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1.

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani. Semnalmentele corespundeau cu cele ale persoanei căutate. Au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz.

Fiecare mesaj al dumneavoastră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, transmite Poliţia Capitalei.

O tânără de 25 de ani a murit în stația de metrou Dristor 1, după ce a fost împinsă pe șinele de tren de o femeie.

Aceeași femeie a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reușit.

Sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA