spot_img
AcasăActualitate112CRIMINAL ÎN SERIE - Un italian a primit peste 100 de ani...

CRIMINAL ÎN SERIE – Un italian a primit peste 100 de ani de închisoare pentru moartea a zece femei, printre care și o româncă. A fost găsit vinovat pentru o altă crimă

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRIMINAL ÎN SERIE Unul dintre cei mai periculoși criminali din lume, italianul Maurizio Minghella, care are deja două sentințe pe viață, a fost găsit vinovat pentru o altă crimă.

Maurizio Minghella este condamnat pentru uciderea a zece femei, ultima sa victimă fiind românca Florentina „Tina” Motoc, o tânără de 21 de ani din Dorohoi, mama unui copil de doi ani care a fost bătută, violată și strangulată în noaptea de 16/17 februarie 2001, la marginea orașului Torino.

CRIMINAL ÎN SERIE Moartea româncei a fost una violentă, tânăra fiind găsită cu capul sfărâmat, iar pe corp, mâini și picioare avea numeroase răni. De asemenea, criminalul a ars-o pe piciorul drept până la genunchi.

Inițial, poliția italiană nu a reușit identificarea româncei, care a stat patru luni la morga din Torino, însă, ulterior, anchetatorii au reușit să facă legătura dintre Maurizio Minghella și uciderea a cinci femei, printre care și românca, în intervalul 1996 – 2001 și să-l aresteze pe făptaș.

Astfel, Maurizio Minghella, care se afla într-un regim de semidetenție, într-un centru de reabilitare din Torino, a fost acuzat că le-a ucis și violat cu bestialitate pe cele cinci femei: Loredana Maccario (53 de ani, în martie 1997), Fatima H’Didou (27 de ani, în mai 1997), Floreta Islami (29 ani, în februarie 1998), Cosima Guido (67 de ani, în ianuarie 1999) și Florentina „Tina” Motoc (21 de ani, în ianuarie 2001).

Pentru aceste fapte, Minghella a primit o condamnare pe viață, după ce în 1981 mai fusese o dată condamnat pe viață pentru alte cinci crime comise în anul 1978.

În timp ce Minghella (59 de ani) s-a aflat în închisoare, poliția italiană a redeschis alte cinci cazuri de crime nerezolvate, iar, într-unul dintre aceste cazuri, vinovat a fost găsit tot Minghella.

Astfel, un tribunal din Torino l-a condamnat ieri pe italian la alți 30 de ani de închisoare, pentru uciderea unei tinere albaneze, Floreta Islami, în 1998, la Rivoli, chiar în ziua de Sfântul Valentin.

Poliția italiană mai analizează morțile a alte patru femei: Shehu Nada, Isaku Elly, Erjona Sulejmani și Gallone Carolina.

Sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA