AcasăEvenimentCRIMA: Tiganul "Beşică" a fost trimis in judecata dupa ce a ucis-o...

CRIMA: Tiganul „Beşică” a fost trimis in judecata dupa ce a ucis-o pe Venus (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului VARGA ALEXANDRU, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 16 iunie 2013, în jurul orei 20.10, în timp ce se aflau în locuinţa comună, situată în municipiul Baia Mare, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat concubinei sale, victima Ligurar Venus, o lovitură cu un cuţit în zona toracelui, cauzându-i o plagă tăiată/înţepată penetrantă intratoracic, cu lezarea miocardului ventricular, în urma căreia victima a decedat. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

VEZI AICI DECLARATIILE SUSPECTULUI DATE IN FATA POLITISTILOR

VEZI AICI CE SPUN PROCURORII

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA