AcasăActualitate112CRIMĂ ŞOCANTĂ - A tăiat cu coasa doi vecini, soț și soție

CRIMĂ ŞOCANTĂ – A tăiat cu coasa doi vecini, soț și soție

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ŞOCANTĂ O crimă înfiorătoare a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în satul Drăxeni, din Vaslui. 

CRIMĂ ŞOCANTĂ Doi soți și-au găsit sfârșitul în chinuri groaznice, tăiați cu o coasă de fiul unor vecini.

Viorica și Costică Onuț, de 64 și 65 de ani, au murit după ce fiul unor vecini i-a tăiat cu coasă în propria casă, pe fondul unor conflicete mai vechi.

Orbit de furie și de alcool, Ion Feraru, de 27 de ani, a vrut să-i pună la respect pe cei doi vecini și nu a mai ținut cont nici măcar de rugămințile părinților săi care și-au dat seama că se va produce o tragedie și au încercat să îl oprească.

De altfel, chiar tatăl criminalului a fost cel care a anunțat de urgență poliția văzând cum fiul său, înarmat cu o coasă, a dat buzna peste vecinii rivali.

Criminalul, care este tatăl a doi copii ce locuiesc cu mama lor, este recidivist, el ieșind din închisoare în 2013, notează estnews.ro, unde fusese trimis ca urmare a violențelor împotriva soției.
Acum, chiar mama sa și-l dorește în închisoare:

”Pedeapsă! Doar nu o să stea în libertate, dacă așa l-a dus mintea. Să fie pedepsit de lege. Eu l-am crescut dintr-o bucățică de carne, dar nu l-am învățat așa ceva. Are 2 copii, e despărtit, a făcut pentru ea pedeapsă 1 an și 6 luni. Era violent cu ea”.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA