spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICUn jandarm a fost găsit mort, având plăgi înjunghiate. Actualizare: Jandarmul a...

Un jandarm a fost găsit mort, având plăgi înjunghiate. Actualizare: Jandarmul a fost ucis!

DISTRIBUIȚI

 

Un jandarm care asigura paza Consulatului German din Sibiu a fost găsit mort, miercuri dimineaţă, având trei plăgi înjunghiate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, jandarmul, care avea în jur de 40 de ani, a fost de serviciu marţi noapte şi a fost găsit decedat de către colegul său care dimineaţă a venit să îl înlocuiască în post.

Conform sursei citate, poliţiştii nu se pot pronunţa deocamdată cu privire la împrejurările în care s-a produs decesul, fiind deschisă o anchetă sub coordonarea unui procuror.
Directorul Ambulanţei Sibiu, Ovidiu Luca, a precizat că în jurul orei 6.30 a fost primit un apel la 112 din partea unei persoane, iar echipajul medical care a mers la Consulatul German l-a găsit pe jandarmul din post înconjurat de trei bălţi de sânge. Luca a precizat că bărbatul era întins pe burtă şi că avea trei plăgi înjunghiate, două fiind în hemitoracele drept, care i-au atins artere importante de sânge.

Directorul Ambulanţei Sibiu a mai spus că decesul jandarmului s-ar fi produs cu aproximativ două ore înainte de ora la care a fost găsit.

Actualizare. Jandarmul a fost ucis!
Ora 10.10 Anchetatorii spun că este prematur să vorbească despre un cerc de suspecţi. Potrivit acestora, jandarmul a fost găsit în jurul orei 6.30, de către un trecător, în afara cabinei în care asigura paza consulatului. „Jandarmul aflat în post de pază a fost găsit cu mai multe leziuni traumatice, respectiv plăgi înjunghiate pectorale. Se pare că este vorba de o infracţiune de omor. Continuăm cercetările în acest caz”, a spus Ioan Boţoc, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Trupul celui ucis a fost transportat la „Medicina Legala”, pentru autopsie.
Ora 09.49 Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu, Ovidiu Luca, spune că echipajul medical ajuns la Consulatul German, unde un jandarm a fost găsit mort, având două plăgi înjunghiate, nu a observat la faţa locului nicio armă albă, el apreciind că varianta sinuciderii este aproape exclusă, notează Mediafax.
Ora 9.20. Anchetatorii au confirmat oficial că este vorba despre o crimă. „În cauză se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs moartea şi pentru identificarea autorului”, spune Adriana Şandru prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. La faţa locului continuă cercetările criminalistice şi cadavrul jandarmului nu a fost ridicat.
Ora 8.45. Jandarmul a murit din cauza unor răni provocate cu un cuţit. Conform directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu, medicul Ovidiu Luca, serviciul de urgenţă a fost sesizat la ora 6.30. Ajunşi la faţa locului, medicii din echipajul de salvare au constatat că jandarmul este înjunghiat în piept.
Acesta avea două răni în partea dreaptă a pieptului, răni care i-au provocat moartea, a declarat medicul Ovidiu Luca. Corespondentul adevarul.ro aflat la faţa locului a mai comunicat că nu sunt urme de sânge pe trotuar, lângă punctul de pază şi nu se pot observa, din exterior, astfel de urme în postul de pază. Trupul jandarmului a fost mutat şi continuă cercetările la faţa locului. Până acum nu s-a observat ridicarea vreunun obiect care poate să fie arma crimei.
Ora 08.30. Corespondentul adevarul.ro aflat la faţa locului a comunicat că se fac cercetări criminalistice în zona Consulatului Germaniei. Clădirea este situată în zona centrală a oraşului. Postul de pază din faţa acestui imobil este prevăzut cu un chioşc în care face serviciul în punct fix un singur jandarm. Nu se pot observa urme care să indice o agresiune din exterior. Nici sediul consulatului nu pare a avea urme de efracţie. „Poliţia a încercuit zona cu bandă specială şi nu permite accesul numănui. Se fac cercetări criminalistice. Momentan anchetatorii nu au transmis nicio informaţie”, a spus corespondentul Adevarul in Sibiu.
Jandarmul era în perfectă stare de sănătate, deci decesul nu ar fi putut fi cauzat de probleme medicale. Bărbatul, în vârstă de 40-45 de ani, se afla la lucru în exteriorul clădirii consulatului. Acesta își începuse tura la ora 22.00 și urma să plece acasă la ora 07.00.
O femeie a descoperit cadavrul bărbatului, care era subofițer în jandarmerie. (sursa: adevarul.ro)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA