AcasăActualitate112CRIMĂ SAU SINUCIDERE? - Româncă găsită într-o baltă de sânge într-un apartament...

CRIMĂ SAU SINUCIDERE? – Româncă găsită într-o baltă de sânge într-un apartament de lux din Milano

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ SAU SINUCIDERE? O tânără în vârstă de 27 de ani, din Tulcea, care lucra ca menajeră în Italia, a fost găsită într-o baltă de sânge într-un apartament de lux din Milano.

Povestea Marianei Odică, originară din Tulcea, sinucigașă potrivit anchetatorilor, continuă să creeze discuții: săptămânalul Giallo a intervievat-o pe sora femeii, Alina, care are îndoieli privind reconstituirea poliției, scrie gazetaromaneasca.com.

”Este de neconceput ca sora mea să se fi sinucis înjunghiindu-se de cinci ori în piept și gât – afirmă. Nu se poate să o fi făcut de una singură, sora mea a fost ucisă. Anchetele nu pot fi oprite”.

Familia femeii este convinsă că sinuciderea este o ipoteză neverosimilă: ”Mariana era un înger, nu avea motive să-și ia viața. Cu puțin înainte să moară ne văzusem, era fericită”, a declarat sora Marianei.

Nenorocirea s-a petrecut pe 9 iulie, atunci când Consuelo Lo Vecchio, fiica lui Andrea, cantautor care în trecut a colaborat cu artiști precum Mina și Roberto Vecchioni, s-a întors acasă și a găsit-o pe Mariana întinsă pe podea într-o baltă de sânge.

Încă de la primele cercetări anchetatorii au exclus ipoteza omorului în scop de jaf, dat fiind că din casă nu lipseau nici bani, nici bijuterii.

În plus și camerele de supraveghere au înregistrat absența unor persoane în apartament la ora estimată a decesului tinerei, în afară de absența unor semne de spargere a locuinței.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA