AcasăActualitate112CRIMĂ ÎN SATU MARE – Și-a ucis iubita, apoi i-a abandonat cadavrul...

CRIMĂ ÎN SATU MARE – Și-a ucis iubita, apoi i-a abandonat cadavrul în fața sediului ISU

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ÎN SATU MARE  Un tânăr din Satu Mare, în vârstă de 27 de ani și-a ucis, din gelozie, iubita, o nemțoiacă în vârstă de 45 de ani. În mod incredibil, cadavrul a zăcut cinci zile în portbagajul mașinii până să fie descoperit de polițiști.

În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul Meszaros Zsombor în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul Meszaros Zsombor. Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Meszaros Zsombor pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată în referatul procurorilor sătmăreni.

Potrivit gazetanord-vest.ro, cei doi au petrecut la Timișoara, iar când s-au întors acasă bărbatul a ucis-o. A pus cadavrul în portbagajul mașinii femeii după care a abandonat mașina în parcarea din fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Mașina a fost adusă în noaptea de joi spre vineri, în juru orei 1:30, și a fost descoperită de polițiști ieri seară. Cu alte cuvinte, cadavrul a zăcut în portbagajul mașinii timp de cinci zile fără ca nimeni să bănuiască ceva.

Când bărbatul a ajuns cu mașina în locul respectiv, a parcat-o, apoi a fugit de la locul faptei, neștiind probabil că la sediul ISU sunt și camere de supraveghere exterioare.

 

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA