AcasăActualitate112CRIMĂ SÂNGEROASĂ LA SIGHET - O femeie a fost tăiată de soţul...

CRIMĂ SÂNGEROASĂ LA SIGHET – O femeie a fost tăiată de soţul ei după ce i-a cerut divorţul

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ SÂNGEROASĂ LA SIGHET O femeie în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiată în plină stradă în cartierul Independenței, din Sighetu Marmaţiei.

În dimineaţa zilei de marţi, 5 septembrie, alarmați de țipetele femeii, vecinii au ieșit și au văzut-o prăbușită pe stradă și plină de sânge.

Au alertat autoritățile și au solicitat ajutorul medicilor însă nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Principalul suspect ar fi fostul soț al femeii care i-a trimis mai multe mesaje de amenințare atât ei cât și fraților acesteia, conform Mara Media.

Femeia a fost identificată după ce mama ei a sunat-o iar telefonul a sunat lângă trupul neînsuflețit.

Familia femeii spune că fostul soț era violent și că a mai urmărit-o și a amenințat-o. Mama mărturisește că fiica ei ar fi încercat să obțină și un ordin de protecție însă nu a fost aprobat de oamenii legii.

”Fata mea a fost în divorț cu bărbatul ei și de anul trecut o amenință. A locuit la mine din octombrie și a mai răpit-o și a dus-o acasă la el cu forța, și eu tot am umblat să o salvez că am știut că nu este cu voia ei.

Am făcut eu reclamații la poliție dar poliția a ținut cu el. Mi-a spus fiica lui că l-au informat și a pus-o pe ea să ne sune să ne spună că e plecat în Austria cu ea și că s-au împăcat pentru copii. Era foarte violent, a încercat să obțină un ordin de protecție dar au zis că numai după ce vine el în țară și când îi face ceva, altfel nu se face ordin de protecție”, a mărturisit mama victimei.

Câțiva vecini spun că încă de aseară bărbatul s-ar fi plimbat prin zonă așteptând-o pe femeie. Dimineață aceasta mergea singură la serviciu, moment în care a fost atacată, mai scrie Mara Media.

 

În urmă cu o lună bărbatul a trimis din nou mai multe mesaje de amenințare familiei femeii și de această dată s-a ținut de cuvânt.

”Am primit amenințări pe facebook, mi-a scris că ne bagă toată familia în doliu, să ne pregătim de înmormântări. Și ei i-a trimis și mesaje de amenințare și a defăimat-o”, a declarat fratele victimei.

Cei doi soți au fost căsătoriți 21 de ani și aveau 3 copii. La fața locului s-a deplasat o echipă de criminaliști și fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a murit femeia.

Din primele informații, un suspect a fost identificat de polițiști și a fost dus la audieri.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA