AcasăActualitate112CRIMĂ SADICĂ - Femeie ucisă de concubin în chinuri groaznice. Iubitul gelos...

CRIMĂ SADICĂ – Femeie ucisă de concubin în chinuri groaznice. Iubitul gelos i-a tăiat urechea și a aruncat-o la WC

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ SADICĂ  Scene de un sadism ieșit din comun în județul Gorj, unde o femeie a fost ucisă de concubin în chinuri groaznice. Orbit de gelozie, bărbatul și-a snopit în bătaie iubita, pe care o acuza de infidelități.

Tânăra s-a stins la doar 34 de ani, după ce a fost torturată ore în șir. Ca și cum n-ar fi fost de ajuns, agresorul i-a tăiat femeii o ureche pe care a aruncat-o în toaletă. Ion Jianu, bărbatul de 52 de ani care a comis atrocitatea, a fost arestat de polițiști.

Incidentul desprins parcă dintr-un film de groază a avut loc în Motru, județul Gorj. Simona Iliescu și Ion Jianu trăiau în concubinaj de peste 7 ani.

Vecinii spun că femeia trăia un coșmar deoarece bătăile erau la ordinea zilei, notează Pandurul.

În noaptea de duminică spre luni, femeia i-ar fi trimis concubinului un mesaj destinat unui alt bărbat, aflat în Germania. Greșeala a costat-o însă viața.

Jianu era la serviciu, în Drobeta Turnu Severin, atunci când a primit mesajul. Gelos din cale afară, bărbatul s-a întors acasă, în Motru, unde și-a bătut cu sălbăticie iubita. Individul a început s-o lovească cu capul de o oglindă, după ce i-a reproșat că „se face frumoasă” pentru amantul din Germania.

Asta menționează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj în referatul prin care cer instanței arestarea preventivă a agresorului.

După ce a reușit să spargă oglinda, Ion Jianu e acuzat că i-ar fi tăiat femeii o ureche, pe care a aruncat-o în WC.

„La data de 31.07.2017, orele 03.00-04.05, numitul Jianu Ion i-a aplicat concubinei sale Iliescu Ecaterina Simona multiple lovituri cu pumnii și cu o scândură, pe care s-a găsit fragment de țesut și a izbit-o cu capul de perete, provocându-i leziuni care au condus la decesul acesteia.

De asemenea, Jianu Ion a produs victimei suferințe mari, care depășesc cu mult suferințele inerente acțiunii de ucidere, constând în faptul că, folosind cel mai probabil un fragment mai mare de sticlă, când victima se afla încă în viață, i-a secționat urechea dreaptă care a fost găsită în vasul de WC, printre resturi țigări, așchii de lemn și fire de păr, i-a retezat părul în mod inegal cu același obiect tăietor, producându-i multiple plăgi tăiate la nivelul feței și scalpului.

Tot în vasul de WC a fost găsit un fragment de țesut de aproximativ 2cm/1cm, cu margini neregulate, provenind din zona urechii secționate. Ancheta continuă, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanei vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urmând ca în cauză să fie dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, citat de gorjeanul.ro.

După aproape două ore de tortură, Simona Iliescu s-a stins din viață la 34 de ani.

Mai multe despre acest caz citiţi AICI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA