AcasăActualitate112CRIMĂ ORIBILĂ LA SATU MARE - Barmană atacată și ucisă pentru bani....

CRIMĂ ORIBILĂ LA SATU MARE – Barmană atacată și ucisă pentru bani. Ucigaşul a fost prins la vamă (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ORIBILĂ LA SATU MARE, la localul Casablanca din zona Gării de Nord. Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03.00.

R. Ștefan, în vârstă de 39 de ani, din comuna Lazuri, a sosit la Casablanca la bordul unui taximetru. După circa 10 minute acesta a părăsit locația la bordul aceluiași taximetru. Dar ce a lăsat în urma lui a fost o scenă de nedescris.

Filmul crimei este aproximativ următorul. R. Ștefan a intrat în incinta localului, a lovit-o crunt pe barmană (o femeie în vârstă de 43 de ani, din Cartierul Micro 14, Satu Mare) cu scopul de a o tâlhări.

Între timp, victima și-a sunat o colegă, căreia i-a spus să vină repede la lucru că nu se simte bine. De fapt, femeia vorbea codificat, criminalul fiind încă în zonă, căutând furibund banii.

Colega nu a crezut în primă fază, apoi a resunat-o după zece minute să se convingă, totuși, că nu e ceva grav.

Dar femeia nu a mai răspuns, căci tâlharul ar fi omorât-o între timp. Atunci, speriată, colega victimei a sunat la 112. La fața locului a avut loc o mobilizare fantastică a Inspectoratului Județean de Poliție.

Au fost vizualizate imaginile video, identificat autorul, după care a fost dat imediat în consemn la frontiere.

Reporterii PresaSM au aflat că din imaginile video reiese faptul că presupusul criminal s-a aflat înainte de crimă în incinta localului, însoțit de alte persoane. Dar nu se știe dacă acestea știau de ce urma să se întâmple.

Criminalul a fost prins la Vama Urziceni, în jurul orei 06.00, imediat cum a fost dat în consemn. Acesta a fost reținut și este audiat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. R. Ștefan lucrase în ultima vreme ca și zidar.

Victima prezenta lovituri extrem de grave la nivelul capului, cu hemoragie severă, fapt care a produs decesul. Surse judiciare au declarat că este vorba despre o tâlhărie, urmată de omor.

Sursa info, foto şi video Presa SM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA