spot_img
Acasăsinucidere maramuresCRIMĂ ODIOASĂ - Româncă ucisă mişeleşte de soţ. Cei doi erau în...

CRIMĂ ODIOASĂ – Româncă ucisă mişeleşte de soţ. Cei doi erau în divorţ

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ODIOASĂ O româncă a avut parte de un sfârşit extrem de violent în Spania. Femeia în vârstă de 38 de ani a fost legată şi asfixiată, iar poliţiştii cred că soţul care ar fi ucis-o a încercat să însceneze un jaf. Rudele din România vor să o înmormânteze în ţară.

 

Zâmbitoare în aceste fotografii postate pe contul de socializare, Valentina a avut un sfârşit teribil. Poliţiştii au găsit-o fără viaţă în locuinţa pe care o împărţea cu soţul spaniol. Fusese legată, asfixiată şi prezenta urme de violenţă, notează Observator.

“Ne-a spus (n.r soţul) că asasinii au intrat în casă. Că el însuşi îi văzuse. Am intrat, am percheziţionat acasa şi, când am ajuns în ultima cameră am găsit-o pe femeie.”, a declarat o poliţistă iberică.

Spaniol, în vârstă de 43 de ani, soţul Valentinei a alertat poliţia, dar nu a avut nicio clipă intenţia de a se preda.

Vecinii spun că cei doi erau în divorţ. “Ceea ce ne-a dat de gândit a fost că, în momentul apelului, bărbatul a susţinut că asasinii erau în casă, iar el stătea la poartă.”, mai spun poliţiştii.

Mariola Vargas, primar Collado Villalba: “Am început să suspectăm că autorul a tot ce s-a întâmplat este soţul. Poliţia l-a reţinut la distaţă de 40 de minute şi, ei bine, nu aş putea fi mai mândră de poliţia locală decât acum!”.

După ce alte două cazuri similare au avut loc în acelaşi week-end, primăria a convocat un consiliu de urgenţă, iar în piaţa din centrul oraşului a fost ţinut un moment de reculegere.

Prieteni şi vecini, români dar şi spanioli, au lansat un apel pe reţelele de socializare. Vor să o aducă pe Valentina să se odihnească acasă, în România, dar au nevoie de sprijin financiar.

“O mamă distrusă vă cere ajutorul. Fata ei în vârstă de 38 de ani a fost omorâtă cu cruzime în Spania lăsând orfani trei copii.Vă rugăm, dacă ne puteţi ajuta cu cea mai mică sumă, ca să o aducem în România, lânga mama ei. Haideţi să nu o lăsăm departe de casă, chiar dacă nu mai e printre noi!”, a scris o prietenă a victimei, pe facebook.

Românca era casnică şi avea, împreună cu soţul spaniol, o fetiţă de 6 ani.

sursa info şi foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA