Acasă Actualitate 112 CRIMĂ ODIOASĂ LA IAȘI – Un bărbat și-a bătut concubina, apoi a...

CRIMĂ ODIOASĂ LA IAȘI – Un bărbat și-a bătut concubina, apoi a îngropat-o de vie în grădină. Complice a fost chiar fiul său

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ODIOASĂ LA IAȘI  Descoperire macabră în prima zi din 2018. Un bărbat 48 de ani din Scobinți, județul Iași, și-a ucis concubina și a îngropat-o în grădină. Complice i-a fost chiar fiul său de 17 ani.

Manole Ion, de 48 de ani, și Petronela Viciriuc trăiau împreună de 17 ani și aveau împreună un băiat și trei fete, una din ele murind în urmă cu câțiva ani.

Crima a avut loc în preajma Crăciunului. Manole și-a ucis concubina și, împreună cu fiul său de 17 ani, a săpat o groapă în grădină, adâncă de un metru, unde cei doi au ascuns cadavrul. Câteva zile mai târziu, în prima zi a anului, tânărul i-a povestit unui prieten că tatăl său l-a amenințat să îl ajute să sape groapa și să țină secretul. Prietenul, auzind grozăvia, i-a povestit tatălui, care a mers direct la Poliție.

Cadavrul femeii a fost descoperit în groapa de care vorbea tânărul de 17 ani, victima a fost găsit fără urme de violență, iar cel mai probabil cei doi concubini s-ar fi îmbrâncit, pe fondul consumului de alcool exagerat, victima a căzut și a intrat în comă alcoolică. Bărbatul, crezând că a omorât-o, s-a panicat și a îngropat-o de vie, scrie bzi.ro. Criminaliștii au început cercetările, iar criminalul și fiul său de 17 ani au fost reținuți.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA