spot_img
AcasăEvenimentCRIMA MARAMURES - Un baiat din Baia Mare si-a injunghiat tatal direct...

CRIMA MARAMURES – Un baiat din Baia Mare si-a injunghiat tatal direct in inima. Baiatul a fost arestat preveniv

spot_img

DISTRIBUIȚI

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 16.12.2011, reţinerea pentru o perioadă de timp de 10 ore, a inculpatului Sergiu P.V. (în vârstă de 15 ani) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Totodată, în cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a relevat faptul că, la data de 15.12.2011, în jurul orelor 18.00, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul Sergiu P.V. i-a aplicat o lovitură cu un cuţit de bucătărie tatălui său (în zona precardială – toracele stâng), cauzându-i leziuni care au condus la decesul acestuia.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA