AcasăNews AlertUPDATE - OMOR MOISEI - Crimă înfiorătoare în Moisei cu o lovitură...

UPDATE – OMOR MOISEI – Crimă înfiorătoare în Moisei cu o lovitură de cuţit direct în inimă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un barbat de 47 de ani din Moisei si-a injunghiat mortal colegul de munca, in varsta de 61 de ani. Teribila crima s-a petrecut aseara in jurul orei 18.Nu se stie exact care a fost motivul pentru care cei doi s-ai certat, astfel incat sa se ajunga la crima. Cert este ca anchetatorii l-au retinut pe faptas si l-au condus la audieri. In acelasi timp, trupul lipsit de viata al victimei a fost transportat la morga din Viseul de Sus pentru efectuarea necropsiei.

ACTUALIZARE 1: Omorât cu o singură lovitură de cuţit direct în inimă

Conform informaţiilor furnizate de anchetatori victima a fost omorâtă cu o singură lovitură de cuţit aplicată direct în inimă. Vasile Şteţcu (61 ani) şi Petru Roman (47 ani), ambii din Moisei, de două săptămâni munceau  la tăiat lemne. Ieri după amiază cei doi au prestat aceleaşi munci. În jurul orei  18, după ce au mâncat şi servit câteva păhărele de tărie, între cei doi s-a iscat o ceartă. Petru Roman a pus mâna pe un cuţit aflat pe masă şi l-a înfipt în pieptul lui Vasile Şteţcu. Lovitura i-a fost fatală bărbatului pentru că lama cuţitului a intrat direct în inimă. Localnicii din Moisei nu îşi pot explica de ce s-a ajuns la crimă pentru că ambii se cunoşteau foarte bine.

După comiterea faptei, la faţa locului au sosit medicii şi poliţia. Din păcate nimeni nu a mai putut face nimic pentru victimă.

Procurorul criminalist a dispus internarea la secţia de psihiatrie-adulţi a suspectului Petru Roman pentru efectuarea unei expertize de specialitate. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor.

ACTUALIZARE 2: Comunicatul oficial IPJ Maramureş  – La Moisei, din cauza unui conflict spontan s-a ajuns la comiterea infracţiunii de omor

„Ieri, 17.10.2011, ora 18.00, la Postul de Poliţie Comunală Moisei s-a primit o sesizare despre faptul că în curtea unei locuinţe, din aceeaşi localitate, a avut loc o altercaţie urmată de decesul unei persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, în curtea locuinţei lui Petru R., de 47 de ani, în timp ce acesta efectua unele treburi gospodăreşti împreună cu Vasile S., de 61 de ani, pe fondul consumului de alcool între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Petru R. l-a lovit, cu un cuţit, în piept pe Vasile iar acesta a decedat. Cercetările sunt continuate de către o echipă operativă condusă de procurorul criminalist. Necropsia a confirmat că moartea victimei a fost violentă şi a fost produsă de o hemoragie internă provocată de o plagă tăiată prin înjunghiere. Faţă de suspect se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Suspectul a fost internat la spital pentru efectuarea expertizei psihiatrice se specialitate”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA