AcasăActualitate112CRIMĂ ÎN TIMIȘOARA – Un sătmărean a ucis în bătaie, în trafic,...

CRIMĂ ÎN TIMIȘOARA – Un sătmărean a ucis în bătaie, în trafic, un italian care i-ar fi zgâriat mașina cu oglinda

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ÎN TIMIȘOARA  Un tânăr în vârstă de 27 de ani, născut în Satu Mare a fost arestat preventiv după ce l-a omorât în bătaie, în trafic, pe un italian care i-a zgâriat oglinda maşinii, în Timişoara. Conform adevărul.ro, sătmăreanul Dorin Zima a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cetăţeanul italian, Flaviano Pampagnin, un om de afaceri italian în vârstă de 63 de ani a murit vineri, 11 august, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unei bătăi suferite în data de 2 august, cu ocazia unui incident din trafic.

Tânărul de 27 de ani arestat în urma incidentului este Dorin Zima, manager în cadrul unei companii din Timişoara şi cunoscut ca un tip liniştit, fără niciun fel de antecedente, scrie adevărul.ro, citat de PortamSM.

Dorin Zima este născut în Satu Mare, nu avea antecedente penale, este absolvent al Universităţii Politehnica din Timişoara, s-a stabilit după terminarea facultăţii în oraşul de pe Bega, unde lucra ca manager de achiziţii în cadrul unei companii din oraş.

Vestea implicării lui Dorin Zima în altercaţia care a dus la decesul unui om a căzut ca un trăsnet şi pentru apropiaţii tânărului, care povestesc că toţi cei care îl cunosc pe Dorin sunt şocaţi de cele întâmplate.

A terminat o facultate de prestigiu, e manager de achiziţii la o companie. A avut o evoluţie foarte bună. Nu a avut niciodată, conflicte cu colegii sau prietenii. Nu a fost implicat nici măcar într-o altercaţie. E blând, săritor, liniştit. Dacă o să te uiţi la trecutul lui, nu o să găseşti nimic rău de omul ăsta. Colegii şi prietenii sunt şocaţi. Dorin e ultimul om la care te aşteptai să ajungă într-o situaţie de genul ăsta”, a declarat pentru „Adevărul” un apropiat al lui Dorin Zima, conştient că pentru tânăr urmează un proces de durată cu ocazia căruia urmează să se stabilească ce s-a întâmplat.

Potrivit aceleiaşi surse, după altercaţia în urma căreia cetăţeanul italian a fost dus la spital, în comă, tânărul a intrat în stare de şoc şi nu a putut povesti ce s-a întâmplat exact în ziua accidentului.

Potrivit primelor informaţii, conflictul dintre tânărul de 27 de ani şi bărbatul de 63 de ani a avut loc în data de 2 august, pe bulevardul Eroilor din Timişoara. Aflat în trafic şi circulând în sens opus, maşinile celor doi şoferi s-ar fi atins cu oglinzile una de alta. Părţile nu s-ar fi înţeles cu privire la completarea unei constatări amiabile, iar Dorin Zima i-ar fi aplicat lui Flaviano Pampagnin mai multe lovituri în urma căruia italianul a intrat în comă, murind o săptămână mai târziu la Spitalul Judeţean Timişoara.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA