spot_img
AcasăActualitate112CRIMĂ ÎN MARAMUREȘ - Pădurar ucis și aruncat într-o râpă de hoții...

CRIMĂ ÎN MARAMUREȘ – Pădurar ucis și aruncat într-o râpă de hoții de lemne din Lăpuș

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ÎN MARAMUREȘ Caz cutremurător în această seară în Maramureș. Un pădurar a fost găsit mort aruncat într-o râpă din pădurarea Rogozului, comuna Lăpuș.

Conform informațiilor noastre apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 19.00 când în zonă, spun sursele noastre, ar fi fost anunțat în furt de lemn.

Pădurarul în vârstă de aproximativ 30 de ani, tată al trei copilași, s-a deplasat în zona amintită.

Deocamdată nu știe cum dar bărbatul ar fi fost împușcat cu propria lui armă de vânătoare și aruncat într-o râpă.

La această oră la fața locului sunt criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș care au demarat cercetările sub coordonarea unui procuror criminalist.

De altfel, directorul general RN George Mihailescu a postat pe facebook un mesaj cutremurător.

„Din păcate aveam o seară tristă ! La Directia Silvică Maramureș, Ocolul silvic Strambu Băiuț in aceasta seara hotii de lemne au omorât cu violenta pe pădurarul P.L. Violența fost extrema, astfel ca nu o pot descrie !

Sunt la Maramureș, in drum spre râpa unde l-au aruncat ! Riscurile la care sunt supuși silvicultorii au legătura cu violență semănată in societate!

Noi facem lucruri bune: plantam, creștem și îngrijim pădurea, care este cel mai mare dar hărăzit omului pe pământ de Dumnezeu ! Ce au cu noi ? Dumnezeul să-l ierte și să-l odihnească in ceruri !”

„În această seară, într-o pădure dintre localitățile Rogoz și Lapușul Românesc, a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 37 de ani. S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA