AcasăActualitateCRIMA DIN VIŞEU DE JOS - Unul dintre ucigaşii poliţistului a atacat un...

CRIMA DIN VIŞEU DE JOS – Unul dintre ucigaşii poliţistului a atacat un clujean ce livra pizza…

DISTRIBUIȚI

CRIMA DIN VIŞEU DE JOS Ioan Adrian și Marius Ovidiu Tomoiagă sunt cei ce l-ar fi ucis pe șeful de post din Vișeul de Jos, polițistul Gheorghe Nistor.

CRIMA DIN VIŞEU DE JOS Instanța din Maramureș a decis să admită propunerea procurorilor de a-i aresta pentru 30 de zile pe cei doi, însă aceștia contestă măsura la Curtea de Apel Cluj, scrie Gazeta de Cluj.

Cei de la Ziar de Cluj susțin că unul dintre cei doi suspecți în cazul uciderii șefului de post din Vișeu de Jos a fost condamnat definitiv, acum doi ani, la închisoare cu suspendare pentru că a tâlhărit cu cuțitul băiatul care i-a livrat pizza la o adresă din Cluj-Napoca.

Ovidiu Marius Tomoiagă a primit 3 ani de închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de 4 ani, după ce în 2013 primise o amendă penală pentru lovirea unei persoane cu un cuțit.

Șeful de post din Vișeu de Jos, Maramureș, agentul Gheorghe Nistor, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit mort în birou în 4 ianuarie. Acesta zăcea într-o baltă de sânge, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona abdominală și cea toracică.

Recent, doi frați pe nume Tomoiagă au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectați că sunt cei care l-au ucis pe polițist.

Unul dintre ei, Ovidiu Marius Tomoiagă, a fost condamnat penal de două ori, prima dată la Judecătoria Vișeu de Sus și a doua oară la Cluj, prin sentința Judecătoriei Cluj-Napoca din octombrie 2014 și decizia definitivă a Curții de Apel Cluj din ianuarie 2015, mai notează Gazeta de Cluj.

Potrivit deciziei, ”la data de 16 februarie 2014 partea vătămată B. D. M curier la S.C. Fusion Cuisine S.R.L., în jurul orei 1.00, însoțit de către martorul L. A. a livrat o comandă de zece pizza la adresa …… din Cluj-Napoca.

Întrucât la locul indicat nu se afla nicio persoană, partea vătămată a sunat la numărul de telefon comunicat de către persoana care a făcut comanda, iar la telefon a răspuns inculpatul care i-a comunicat că îl așteaptă la imobilul cu nr. 11, conform declarației date în cursul urmăririi penale sau i-a dat indicații unde să ajungă, cert este că s-a îndepărtat aproximativ 500 de metri de imobilul cu nr. 1.

În fața acestui imobil partea vătămată a coborât din mașină fiind întâmpinat de către inculpat și martorul C. A. F, împrejurare confirmată și de către martorul L.A.

Partea vătămată le-a permis celor doi să verifice conținutul cutiilor, după care le-a predat martorului C. care s-a îndepărtat la îndemnul inculpatului, acesta din urmă rămânând să achite contravaloarea produselor.

Partea vătămată declară, în cursul urmăririi penale că i-a comunicat inculpatului că produsele costă 121 de lei, iar inculpatul a scos din buzunar un briceag tip fluture, adică cu mobilitate între mâner și lamă și i-ar fi răspuns te tai, te belesc, determinând-o astfel să fugă la mașină, martorul L. declarând că partea vătămată era speriată și tremura.

Același martor a declarat că l-a auzit pe inculpat când i-a spus părții vătămate să meargă cu el până la poartă pentru a-i plăti.

Cu privire la aceleași împrejurări persoana vătămată a declarat în cursul judecății că după ce a primit bonul inculpatul l-a introdus în buzunarul de la piept, iar când a scos mâna avea un cuțit pe care l-a îndreptat spre mine înspre zona gâtului și mi-a spus „pleacă, du-te”.

Martorul L. a declarat că se afla pe bancheta din spate, a văzut când persoana vătămată și clientul s-au îndepărtat 10-15 metri, după care, persoana vătămată a revenit la mașină și a plecat în viteză spunând că a fost amenințat cu un cuțit.”

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA