AcasăEvenimentCRIMA DIN BAIA SPRIE – Eduard Vaida va primi sentința de condamnare...

CRIMA DIN BAIA SPRIE – Eduard Vaida va primi sentința de condamnare în 7 aprilie

DISTRIBUIȚI

La Tribunalul Maramureș a avut loc astăzi o nouă înfățișare în dosarul de omor al adolescentei Dora Paula Dindiligan, fapta oribilă fiind comisă de Eduard Vaida, fostul ei prieten. Cazul fiind relatat pe larg în mass-media, nu intrăm în amănunte, menționăm doar că în seara zilei de 26 decembrie 2014, în timp ce se întorcea acasă de la patinoarul din Baia Mare, a fost așteptată de Edi la câteva sute de metri de locuință.

Pe fondul unor neînțelegeri, băiatul de 17 ani a strâns-o de gât până ce Paula a rămas fără suflare. A fost găsită a doua zi, dimineața, în spatele Policlinicii Baia Sprie, după ce părinții și polițiștii au căutat-o toată noaptea.

La prima înfățișare, Eduard Vaida și-a recunoscut faptele comise și a fost de acord cu plata sumei de 10.000 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. Avocatul lui a propus suma de 50.000 de dolari, plătită în rate, 650/lună, drept despăgubire, dar familia Paulei a refuzat propunerea lăsând cazul în rezolvarea judecătorilor maramureșeni.

Judecătorul de caz a amânat pronunțarea sentinței pentru data de 7 aprilie 2015. Edi Vaida va afla atunci câți ani va fi privat de libertate pentru fapta nesăbuită pe care a comis-o. O crimă îngrozitoare care a marcat profund comunitatea locală.

VEZI CE S-A INTAMPLAT LA PRIMA INFATISARE.

CITESTE AICI STIREA PUBLICATA LA AFLAREA VESTII.

VEZI AICI IMAGINILE SUPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE.

CITESTE AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT.

VEZI AICI IMAGINI DE LA INMORMANTAREA TINEREI.

A AVUT DISCERNAMENT IN MOMENTUL COMITERII FAPTEI.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE A DECLARAT SUSPECTUL LA ARESTARE PREVENTIVA.

VEZI AICI CE ASOCIATIE A INFIINTAT MAMA PAULEI IN MEMORIA EI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA