AcasăActualitate112CRIMA DE LA METROU - Agresoarea scria mesaje incoerente pe Facebook şi...

CRIMA DE LA METROU – Agresoarea scria mesaje incoerente pe Facebook şi susţinea că a fost abuzată sexual

spot_img

DISTRIBUIȚI

Femeia suspectată că a ucis o tânără la metrou scria mesaje incoerente pe pagina sa de socializare şi pretindea că a fost abuzată sexual de către fratele ei, spunând că a intrat în greva foamei pentru că nu i se face dreptate.

Pe profilul de Facebook al Magdalenei Şerban, agresoarea de la metrou, există mai multe mesaje care nu au logică. Îşi acuză fratele de abuz sexual, dar şi alte persoane că „i-au distrus reputaţia pentru serviciul de servitoare în domicili particulare”, arată ZF.

Ea susţine că a lucrat în Spania ca menajeră, dar mai multe persoane au filmat-o în intimitate şi „i-au stricat viaţa socială”. Pe pagina sa de socializare mai multe persoane se declară revoltate de faptul că niciunul dintre cei 300 de prieteni ai femeii nu a sesizat că aceasta are probleme de natură psihică.

„E de necrezut! Cum, chiar nimeni, dar absolut nimeni nu s-a sesizat că femeia asta are probleme grave de sănătate mintală? Dacă eu aş fi folosit cuvinte triviale pe fb, imediat ar fi sărit postacii să mă raporteze, dar pe femeia asta (care-i clar bolnavă grav) n-a observat-o nimeni… mai ales după atâtea postări cu aceeaşi tentă?”, susţine o femeie pe Facebook, comentând una dintre postările femeii.

„Este o femeie bolnavă psihic. Probabil abuzată aşa cum susţine şi cu complexe care i-obturat raţiunea. Cea mai mare parte de vină a crimei o au autorităţile care-şi lasă bolnavii psihic liberi şi zglobii”, scrie o altă persoană.

Sursă info, ZF.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA