AcasăEvenimentCRIMA DE LA COMBINAT - Detalii șocante despre uciderea Esterei. Cum a...

CRIMA DE LA COMBINAT – Detalii șocante despre uciderea Esterei. Cum a fost prins criminalul la un an după faptă

DISTRIBUIȚI

CRIMA DE LA COMBINAT  Noi dezvăluiri ies la iveală despre crima comisă împotriva Esterei, fetița de cinci ani violată și ucisă cu o cărămidă. Criminalul Esterei, care este chiar vărul său, a povestit anchetatorilor mai multe detalii șocante.

Criminalul Esterei a fost prins abia după un an, după ce procurorii au audiat sute de persoane. Ucigașul a fost de gol de ADN-ul găsit pe arma crimei, cărămida cu care criminalul și-a ucis verișoara, potrivit Fanatik.

Tânărul de 17 ani a mărturisit că a ucis-o pe copila de 5 ani. El le-a explicat anchetatorilor că a surprins-o pe fetiţă în timp ce îşi făcea nevoile şi i-a venit ideea să întreţină relaţii sexuale cu ea. Fetiţa s-a speriat şi a început să ţipe. Atunci, tânărul a pus mâna pe o cărămidă şi a lovit-o în cap de teamă să nu o audă cineva şi să-l prindă în timp ce o viola. Pe acea cărămidă, anchetatorii au găsit ADN-ul adolescentului.

Criminalul neagă că și-ar fi violat verișoara

Chiar dacă vărul a recunoscut crima, el susține că nu și-a violat verișoara. Anchetatorii au însă probe în acest sens. De altfel, aceștia au depus o muncă de sisif pentru a-l prinde pe ucigaș. Astfel, au fost audiate peste 500 de persoane şi de la aproape toate s-au prelevat probe biologice. Abia la un an de la uciderea Esterei, procurorii au reuşit să îl prindă pe criminal.

 

Sursă info: Fanatik

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA