spot_img
AcasăActualitate112CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA - O mamă şi-a omorât fetiţa de...

CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA – O mamă şi-a omorât fetiţa de doar patru ani, apoi a încercat să se sinucidă

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA O educatoare din Timişoara şi-a ucis fetiţa de numai patru ani în baia casei. Chiar ea a sunat la 112 şi s-a autodenunţat.

Mama s-a baricadat apoi în locuinţă şi a încercat să-şi ia viaţa. Poliţiştii au fost nevoiţi să intre cu forţa în casă, unde au găsit o scenă care i-a cutremurat. Şi pe care nimeni nu o poate explica: femeia a educat generaţii întregi de copii, în ultimii 15 ani, fără să dea nimic de bănuit.

Împietrită, femeia de 38 de ani se lasă condusă de medici şi poliţişti spre ambulanţă. În spate ei, trupul neînsufleţit al Elizei, fetiţa sa de patru ani, este ridicat din casa groazei. În timp ce anchetatorii încearcă să-l liniştească pe tatăl şocat.

„Mi-am omorât copilul!”. Aşa a sunat anuţul care a dat alarma în Timişoara. După ce şi-a ucis fetiţa, Oana Neţ a sunat la 112. Apoi, s-a baricadat în baie şi a încercat să-şi ia viaţa.

După ce au spart uşa locuinţei, poliţiştii au găsit-o pe mamă lângă o sticlă cu substanţe toxice. Iar pe fetiţă, în cadă, fără suflare.

Andreea Borboros, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic de Urgenta Timisoara: „A fost internată pe secţia de toxicologie, a fost supusă terapiei prin hemodializă. În prezent este stabilă, coorperantă, a fost transferată pe secţia de psihiatrie.”

Mamă, educatoare şi ucigaşă, Oana Neţ lucra de 15 ani cu copii. Era angajată la o grădiniţă din Murani. Colegii şi părinţii celor mici sunt şocaţi. Femeia era una dintre cele mai apreciate educatoare.

Aura Danielescu, de la inspectoratul scolar general Timis: „S-a prezentat în urmă cu trei săptămâni la unitatea de învăţământ, solicitândui-i doamnei director un concediu fără plată. Suspecta a spus că îşi doreşte să se liniştească puţin, să nu mai facă naveta.”

Şi totuşi, în ultima vreme, povestea că nu se mai înţelege cu soţul. Anchetatorii nu exclud varianta unei răzbunări. Bărbatul era foarte apropiat de fetiţa lui.

Profesor Tudorel Butoi: „Am mai întâlnit, atunci când între soţi au existat probleme de comunicare, de lipsă de respect, de violentări, la judecăti de tipul totul sau nimic. Părinţi care au ucis copiii pentru a se răzbuna pe celălalt părinte.”

Vasile Moldovan, psiholog: „Anixetatea generată de separare, vulnerabilitatea determinată de elementele separării pot pune o persoană într-o situaţie de a face comportamente inexplicabile sau pe care nu le-ar face într-o orice altă conjuctură.”

Educatoarea Oana Neţ a fost testată psihologic ultima oară în anul 2012. Tot atunci, s-a schimbat şi legea. Cadrele didactice nu mai sunt obligate să treacă de acest test.

Femeia este acum anchetată pentru violenţă domestică şi uciderea unui membru de familie şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice. După câteva ore de audieri, procurorii au reţinut-o pentru 24 de ore.

sursa info Observator

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA