AcasăActualitate112CRIMA BAIA MARE - Minorul care a ucis-o pe fetița de la...

CRIMA BAIA MARE – Minorul care a ucis-o pe fetița de la Cuprom și-a recunoscut fapta

DISTRIBUIȚI

CRIMA BAIA MARE  Astăzi în jurul orei 13.30, principalul suspect în cazul care a cutremurat România a ajuns în judecătorilor maramureșeni. Este vorba de Alex, un adolescent în vârstă de 17 ani. Acesta în 30 aprilie 2018, a violat și ucis cu sânge rece o fetiță în vârstă de numai 5 anișori.

Tânărul de 17 ani a ajuns în atenția anchetatorilor după ce un an și două luni nu s-a ascuns. A stat tot timpul în apropierea familiei fetiței și chiar ar fi fost audiat de anchetatori. Abia după ce s-au reexaminat probele anchetatorii l-au ridicat și l-au dus la audieri din nou.

Alex era elev la Liceul Anghel Saligny din Baia Mare, în clasa a IX-a. Anchetatorii l-au ridicat de la locul de muncă sezonier de pe raza orașului Seini.

au dus la sediul fostului Combinat pentru a reface firul violului și al crimei. Pentru acest lucru, se pare că anchetatorii, s-ar fi folosit de o diversiune. Asta pentru a nu inflama spiritele în rândul cetățenilor de etnie rromă care locuiesc în fostul sediu al Combinatului. Se pare că s-ar fi folosit de mai multe persoane pe care le-ar fi ridicat și le-ar fi dus la audieri, inclusiv copii. În tot acest timp, principalul suspect a reconstituit fapta. Cu fața acoperită de o cagulă se pare.

Astăzi la Tribunalul Maramureș un echipaj al poliției l-a adus pe Alex șat pentru a-l prezenta magistraților cu propunere de arestare preventivă. Nu a răspuns la întrebările jurnaliștilor.

 

Sursă info și foto: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA