AcasăEvenimentCRETINITATE MAXIMĂ - Beat criță un sătmărean a intrat cu mașina de...

CRETINITATE MAXIMĂ – Beat criță un sătmărean a intrat cu mașina de gunoi în șanț la Finteușul Mic (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație a avut loc astăzi pe o uliță din satul Finteușul Mic, comuna Satulung. Un bărbat în vârstă de 36 ani din Livada, județul Satu Mare, era la volanul unei mașini de gunoi. Pe fondul consumului de alcool la volan, bărbatul a părăsit caldarâmul uliței și a intrat în șanțul din dreapta direcției de mers, proptind autovehiculul de un gard și de o conductă de gaz.

La fața locului au sosit echipajele pompierilor militari din Șomcuta Mare, polițiștii de la Șomcuta Mare și Satulung, dar și o echipă de la E-ON Gaz. Aceștia din urmă au întrerupt furnizarea utilității la o gospodărie pentru a preveni orice incident, până când mașina de gunoi a fost scoasă și repusă pe drum.

Polițiștii l-au testat pe șoferul inconștient iar aparatul etilotest a indicat 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Colegul său din dreapta era la fel de beat. Singurul muncitor treaz a fost un tânăr din Orașul Nou (județul Satu Mare), care a sărit de pe mașină când a văzut ce se întâmplă. Se pare că șoferul a venit beat la volan până în comuna Satulung tocmai din localitatea unde iși are sediul firma. Așadar zeci de kilometri. În satele din comuna Satulung, muncitorii adunau gunoi de la gospodăriile localnicilor, conform unui contract pe care firma îl are cu administrația publică locală. O altă mașină de gunoi a venit astăzi după amiază și a adunat gunoiul de la localnici.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA