AcasăAlteleEconomicCRESC PREȚURILE ÎN TOATE DOMENIILE - Vezi tendințele economice publicate de Institutul...

CRESC PREȚURILE ÎN TOATE DOMENIILE – Vezi tendințele economice publicate de Institutul Național de Statistică

DISTRIBUIȚI

Tendinţele economice publicate, vineri, de Institutul Naţional de Statistică (INS) arată că preţurile în industrie, servicii şi vânzare cu amănuntul vor creşte moderat, în perioada octombrie noiembrie 2017.

CRESC PREȚURILE ÎN TOATE DOMENIILE În cadrul anchetei de conjunctură din luna octombrie 2017, citată de Mediafax, managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni, creştere moderată a volumului producţiei (sold conjunctural +8%). Pentru activitatea de fabricare a produselor farmaceutice de bază şi a preparatelor farmaceutice se estimează o tendinţă de creştere accentuată (sold conjunctural +50%), în timp ce, pentru activitatea de fabricare a băuturilor se va înregistra tendinţă de scădere (sold conjunctural -24%).

Pentru preţurile produselor industriale se prognozează creşterea moderată în următoarele trei luni (sold conjunctural +13%). Referitor la numărul de salariaţi se estimează relativă stabilitate, soldul conjunctural fiind de +4% pe total industrie prelucrătoare.

Potrivit estimărilor din luna octombrie 2017, în activitatea de construcţii se va înregistra, pentru următoarele trei luni, scăderea volumului producţiei (sold conjunctural -24%). Managerii estimează, de asemenea, scăderea numărului de salariaţi (sold conjunctural -17%). În ceea ce priveşte preţurile lucrărilor de construcţii se preconizează creşterea acestora (sold conjunctural +16%).

Continuarea, AICI.

Citește și: http://2.actualmm.ro/accident-grav-pe-gutinul-patru-persoane-ranite-dupa-ce-o-masina-s-rasturnat-int.r-o-prapastie/ 

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/invitati-de-onoare-traian-basescu-si-elena-udrea-au-participat-la-nunta-primarului-din-ulmeni-lucian-morar-cu-cantareata-ioana-pricop/

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA