Acasăsinucidere maramuresCREATURI NON-TERESTRE – Cum au ajuns pe pământ?

CREATURI NON-TERESTRE – Cum au ajuns pe pământ?

DISTRIBUIȚI

Mai mulți cercetători ruși s-au deplasat în Mongolia, pentru a studia lacul Khyargas Nuur, pentru a studia enormele urme care au fost observate în apropierea lacului.


Aceste urme uriașe au fost descoperite în anul 1980, când cercetători ruși și mongoli, care se aflau în zonă, l-au descoperit. Urmele par că aparțin unei reptile care a ieșit din apă. Urmele au fost descoperite la o distanță de un kilometru de lac, semn că, ciudata creatură s-a deplasat pe o distanță foarte mare.

Cercetătorii care au înnoptat în preajma lacului, au putut auzi și înregistra un sunet ciudat, care venea din interiorul lacului. Lacul se află într-o zonă deșertică, izolat, departe de zona populată. Locuitorii din zonă evită să treacă prin zona lacului, mai ales, pentru faptul că, multe animale au dispărut.

Ei sunt convinși că, o creatură misterioasă trăieşte în interiorul lacului. Cercetătorii ruși au început verificările în interiorul lacului și au descoperit, pentru început, colți uriași care aparțin unui animal.

Apele mărilor și oceanelor ascund multe astfel de creaturi necunoscute omenirii. În apele din Terra Nova a fost capturat un calamar care avea o lungime de 16 metri. Legendele conform cărora astfel de creaturi atacau corăbiile a devenit realitate.

În apele din Florida a fost descoperit scheletul unei balene care avea peste 33 de metri lungime. În largul apelor californiene a fost capturat un rechin care face parte dintr-o specie, pe care specialiștii o credeau dispărută , acum 70 milioane de ani.

Carcasa unui animal marin a fost pescuită în apele din apropierea Japoniei. Greutatea acesteia era impresionantă. Cântărea 2 tone și aparținea unui animal necunoscut.

În Rusia a fost descoperit o creatură care i-a pus pe gânduri pe oamenii de știință. În apropierea unei centrale nucleare a fost descoperit un schelet care nu aparține speciilor cunoscute de către oamenii de știință. Au fost avansate fel de fel de ipoteze, până la aceea că, scheletul aparține unui extraterestru.

În SUA a fost filmată o creatură care pare a fi un hibrid format dintr-un lup, coiot, hienă.
De unde vin toate aceste creaturi? Au fost specialiști care au lansat ipoteza că, acestea sunt non-terestre. Cum au ajuns pe pământ, cine le-a adus și în care scop, rămâne să află.
Efemeride.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA