Acasăsinucidere maramuresCRACIUN - Corul Jandarmeriei Maramures va avea o activitate sustina in aceasta...

CRACIUN – Corul Jandarmeriei Maramures va avea o activitate sustina in aceasta perioada

DISTRIBUIȚI

A devenit deja o tradiţie ca an de an, premergător sărbătorilor de iarnă, CORUL JANDARMERIEI MARAMUREŞENE, condus de către preotul militar Achim Daniel şi format din şaisprezece cadre să încânte prin colindele interpretate  locuitorii Maramureşului. Anul acesta, cu sprijinul Inspectorului Şef al I.J.J. Maramureş, domnul general de brigadă Lucian Vasile Irimuş, corul a desfăşurat următoarele activităţi:

–         vineri, 14 decembrie a.c., membrii corului au participat la un canal de televiziune locală în cadrul unei emisiuni;

–         sâmbătă, 15 decembrie a.c.,  au fost solicitaţi să participe la Festivalul de colinzi din localitatea Fărcaşa;

–         duminică, 16 decembrie a.c., jandarmii maramureşeni. Membri ai corului jandarmeriei, au încântat sufletele sătenilor din localitatea Cuciulat, emoţionându-i pe aceştia până la lacrimi.

Azi, 18 decembrie a.c., începând cu ora 10.00, corul va colinda angajaţii Prefecturii Maramureş. Tot azi, la ora 17.00, Corul Jandarmeriei se va găsi la sediul Detaşamentului de Jandarmi Sighetu Marmaţiei pentru a-l aştepta, împreună cu copii cadrelor, pe Moş Crăciun.

Miercuri, 19 decembrie a.c., jandarmii din cadrul corului vor ura la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, la sediul Primăriei, Poliţiei din municipiul Sighetu Marmaţiei şi la Postul de Jandarmi Montani Cavinc.

Joi, 20 decembrie a.c., jandarmii maramureşeni vor colinda instituţiile cu care colaborează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş şi la Episcopia  Marmureşului. De asemenea, joi începând cu ora 17.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, ca în fiecare an, este aşteptat de către copiii cadrelor Moş Crăciun, ce va fii întâmpinat cu o serie de colinde.

Sâmbătă, 22 decembrie a.c., Corul Jandarmeriei a fost invitat să participe la evenimentul anual organizat de către Primăria Municipiului Baia Mare şi de către Consiliul Judeţean Maramureş, Crăciun în Maramureş, nu înainte de a participa la evenimentele ocazionate de comemorarea eroilor Revoluţiei din anul 1989.

Cu această ocazie, Jandarmeria Maramureş urează tuturor cetăţenilor maramureşeni sărbători frumoase, alese gânduri, sincere urări de sănătate şi putere de muncă pentru îndeplinirea tuturor idealurilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA