spot_img
AcasăActualitateSocialCRĂCIUN - Concert caritabil de excepție susținut pentru persoanele cu nevoi speciale...

CRĂCIUN – Concert caritabil de excepție susținut pentru persoanele cu nevoi speciale de la Esperando

DISTRIBUIȚI

În seara zilei de 13 decembrie a avut loc cea de-a 4 ediție a Concertului Caritabil de Crăciun, organizat de Fundația Culturală Euroart.


A fost o seară specială în care oameni frumoși au umplut Biserica Sfânta Cruce, pentru a asculta colindele și cântecele de Crăciun pregătite cu mare atenție de către Camerata și Corala Euroart, dar și de copiii de la Școala Gimnazială “George Coșbuc” Baia Mare.
Concertul a fost condus de dirijor prof. Adrian Roman și prof. Carmen Augustin.

Vocile de excepție împletite cu partea instrumentală au oferit momente speciale, care au adus mai aproape de cei prezenți Sărbătoare Crăciunului, totul într-o atmosferă de poveste.
Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale de la Asociația Esperando.

Aceste persoane urmează nenumărate ore de recuperare în Centrul de Zi de Recuperare Esperando, pentru a reuși la un moment dat să realizeze activități care pentru mulți dintre noi sunt normale și pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Ei au parte de ședințe de: kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie, psihoterapie, educație adaptată, formare deprinderilor de viață independentă etc. Cei 4.074 de lei dăruiți cu dragoste în prag de sărbători vor fi utilizați în totalitate pentru activitățile Centrului de Zi Esperando.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA