AcasăActualitateCRĂCIUN ÎN COMUNITATE - Familia Cherecheș a petrecut ziua de Crăciun în...

CRĂCIUN ÎN COMUNITATE – Familia Cherecheș a petrecut ziua de Crăciun în mijlocul credincioșilor băimăreni

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

Maramureșul este, încă, un loc sacru unde tradiția și obiceiurile s-au păstrat din strămoși și sunt și astăzi prețuite. Adesea, în alergătura cotidiană, uităm să prețuim cum se cuvine aceste adevărate comori. Credința, familia și comunitatea sunt valori care trebuie puse pe primul loc, de fiecare dintre noi, doar astfel putem cu adevărat să găsim liniștea și bucuria la care tindem cu toții.

Crăciunul și-a pierdut pentru mulți români farmecul și simplitatea din vremuri trecute. Mulți ne lăsăm pradă cumpărăturilor compulsive în ajun, ne străduim să avem cât mai mult pentru noi și cei dragi, însă, uităm că această frumoasă sărbătoare este despre comuniune în credință, iubire și pace. În Maramureș, implicit și în municipiul reședință de județ, Baia Mare, colindele răsună încă din Ajun. Familia și prietenii împart bucuria sinceră a uneia dintre cele mai frumoase sărbători, Crăciunul.

Printre băimărenii care au ales să se bucure împreună de minunata veste a Nașterii Domnului, incluzând în programul zilei de Crăciun Sfânta Liturghie de la Catedrala Ortodoxă Episcopală Sfânta Treime, s-au numărat și primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș și mama sa, dr. Viorica Cherecheș, deputat al băimărenilor și maramureșenilor. Liturghia și predica au fost rostite credincioșilor de către Prea Sfințitul Iustin Sigheteanul, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Sărbători binecuvântate să aveți, în liniște și cu bucurie, alături de familie și cei dragi!
Credit foto: Mezok Dan
ActualMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA