spot_img
AcasăLifestyleSănatateCRĂCIUN 2017 - Care sunt cele mai periculoase produse de post

CRĂCIUN 2017 – Care sunt cele mai periculoase produse de post

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRĂCIUN 2017 Postul Crăciunului a început miercuri 15 noiembrie, şi se încheie pe 25 decembrie, ziua din Ajunul Crăciunului fiind o zi de post aspru.

În post tot mai multă lume este tentată să consume produse care par la o primă vedere sănătoase şi ideale pentru perioada postului. Aceste produse, însă, sunt foarte periculoase pentru sănătate.

Postul Crăciunului durează 40 de zile, printre care sunt multe cu dezlegare la peşte, ulei şi vin. În Ajunul Crăciunului se ţine post negru şi este aşteptat preotul să aducă vestea Naşterii Mântuitorului.

În această perioadă tot mai multe persoane aleg să consume crenvurşti vegetali, pateuri şi salam de soia. Gândindu-se că acestea sunt alegerea potrivită.

Din păcate, aceste produse sunt pline de chimicale menite să suplinească lipsa materiei prime: carne, lapte şi ouă.

În categoria produselor nocive intră pateurile vegetale şi „mezelurile”. Asta datorită conţinutului mare de „E-uri” sau alte sintetice menite să facă produsul să semene cât mai mult la gust, miros şi culoare cu alimentul pe care îl imită.

Pateul din soia, salamul sau crenvurştii de post conţin la fel de mulţi aditivi ca cel animal, poate chiar mai mulţi.

Multe persoane se îngraşă în timpul postului. Asta fiindcă mănâncă în exces pâine, paste, cartofi, margarină, dulciuri de post care conţin mai mult zahăr.

Medicii ne recomandă să nu consumăm zilnic astfel de produse de post pline de chimicale şi aditivi.

De asemenea, pentru postul de dinaintea Crăciunului, medicii nu recomandă suplimentele alimentare.

Medicii nutriţionişti sfătuiesc credincioşii cum să aleagă cele mai bune produse de post şi cum să le combine ca să nu devină anemici până la Crăciun.

Continuarea AICI

Sursă foto

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA