AcasăActualitateSocialCOZI INTERMINABILE - Numărul mare de solicitări pentru pașapoarte modifică programul de...

COZI INTERMINABILE – Numărul mare de solicitări pentru pașapoarte modifică programul de lucru al angajaților

DISTRIBUIȚI

COZI INTERMINABILE Perioada concediilor de vară nu reprezintă un motiv de bucurie pentru angajații Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș.

COZI INTERMINABILE Odată cu venirea acasă a maramureșenilor plecați peste hotare cozile la serviciu au devenit interminabile.

Pentru a face față numărului ridicat de solicitări, programul de lucru al biroul de la Borșa a fost prelungit cu patru ore, iar concediile de odihnă în această perioadă au fost interzise angajaților.

Potrivit statisticilor, numărul solicitărilor depuse în perioada 1-24 august de către maramureșenii care doresc dobândirea unui pașaport se ridică la 3.440, în timp ce luna trecută peste 3.200 de maramureșeni au solicitat același act. Practic, numărul cererilor s-a dublat sau chiar s-a triplat comparativ cu luna martie 2016, când s-au depus 1.438 de cereri.

„Se lucrează la capacitate maximă în toată această perioadă. Nu se iau concedii de odihnă în aceste luni de vârf. De asemenea, programul de lucru pentru preluarea cererilor la punctul din Borșa a fost prelungit cu patru ore, la Borşa făcându-se o deplasare săptămânală. În Baia Mare există un sistem de bonuri de ordine care permite o mai bună organizare decât sistemul tradițional de stat la rând”, au arătat reprezentanții Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA