AcasăNews AlertCOVID-19 ȘOMCUTA MARE - Două angajate Vital, infectate cu virusul. Agenția și-a...

COVID-19 ȘOMCUTA MARE – Două angajate Vital, infectate cu virusul. Agenția și-a suspendat activitatea până la finalul lunii

DISTRIBUIȚI

Doi angajați ale societății VITAL care lucrează la agenția din Șomcuta Mare au fost depistați ca fiind infectate cu noul Coronavirus. Potrivit autorităților județene, cele două persoane sunt asimptomatice. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează în aceste momente o anchetă epidemiologică pentru a stabili de unde au contactat cele două persoane virusul. Contacții direcți ai angajaților VITAL îmbolnăviți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Între timp, agenția din Șomcuta Mare a fost supusă unei dezinfecții. Societatea VITAL a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, că sediul agenției din Șomcuta îți va suspenda activitatea până în data de 31 august.

Conform Comitetului pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș, s-a dispus testarea celorlați angajați, iar rezultatele testelor au fost negative.

Ce spune CJSU Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să vă comunice confirmarea a două cazuri pozitive la angajați ai unei agenții din orașul Șomcuta Mare, de la o societate comercială care asigură operarea serviciilor de apă și canalizare. Cele două persoane sunt asimptomatice. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. S-a procedat la testarea celorlalți angajați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative. S-a procedat la dezinfecția sediului agenției. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice pentru protecția personalului angajat. Agenția din Șomcuta Mare și-a suspendat activitatea până la data de 31 august a.c., dar sunt asigurate serviciile de furnizare a apei potabile și de canalizare. De asemenea, a fost desemnat personal de intervenție pentru remedierea eventualelor deficiențe apărute în rețea. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normelor stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor”.

Ce spune VITAL

Societatea VITAL S.A. suspendă activitatea din Agenția Șomcuta Mare, strada Republicii nr. 7, până pe data de 31 august 2020. Menționăm că S.C. VITAL S.A. a întreprins toate măsurile necesare ca activitatea de furnizare a apei potabile şi de canalizare să nu aibă de suferit din cauza acestei situaţii excepţionale.

În perioada următoare nu vor fi executate lucrări care să ducă la sistarea furnizării apei, excepţie făcând situaţiile neprevăzute, generate de avarii şi lucrări de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă în curs de execuţie la nivel de oraş (acest tip de intervenţii vor avea un interval cât mai scurt de întrerupere). În ultimele luni comportamentul clienților s-a schimbat, marea majoritate a operațiunilor făcându-se în mediul online. Credem că pandemia de COVID-19 a accelerat această tendinţă, oamenii preferând să ne contacteze pentru orice nelămurire, din confortul propriei locuinţe.

Toate cererile, reclamațiile sau alte informații legate de furnizarea / prestarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare le puteți trimite online la adresa de e-mail relaț[email protected], iar pentru cei care nu aveți acces la servicii online colegele noastre, din cadrul Biroului Relații cu Publicul, vă stau la dispoziție, luni-joi între orele 07.30 – 16.00 și vineri 07.30 – 13.30, la numerele de telefon 0262 213574 și 0262 213575 sau la sediul din str. Gheorghe Șincai nr.21, Baia Mare”.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA