AcasăActualitateCOVID-19 MARAMUREȘ - Trei maramureșeni, între care un fost colonel la Jandarmerie...

COVID-19 MARAMUREȘ – Trei maramureșeni, între care un fost colonel la Jandarmerie și un bărbat de 46 de ani au murit

DISTRIBUIȚI

Situația epidemiologică prezentată oficial arată că Maramureșul este printre puținele județe din țară cu o incidență a infectărilor de sub 1/ 1.000 de locuitori. Ar fi o veste bună, dacă cifrele din rapoarte ar fi transpuse și în realitate. Realitatea însă este cruntă: rata mortalității în județ este una extrem de ridicată, iar maramureșeni infectați cu virusul SARS-CoV-2 mor în fiecare zi.

Astăzi vă vom prezenta cazurile a trei persoane, între care un fost colonel la Jandarmeria Maramureș, care și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu virusul. Atât fostul jandarm din Șomcuta Mare cât și mama acestuia au murit în spital, nemaiputând fi salvați de către medici. Tot zilele trecute, un alt maramureșean, din Petrova, a murit la vârsta de numai 46 de ani după ce s-a infectat cu virusul. Cunoștințele acestuia spun că era un om plin de viață, fără probleme de sănătate cunoscute.

Vasile Butean, fostul jandarm a decedat în urmă cu două zile. Evoluția bolii în cazul acestuia a fost una extrem de rapidă, fiind declarat decedat la câteva ore de la momentul în care a fost confirmat pozitiv. În următoarea zi, a murit și mama acestuia, tot în spital.

Colonelul va fi înmormântat astăzi, în cimitirul din Șomcuta Mare. Jandarmeria Maramureș a publicat un mesaj oficial de condoleanțe pentru familia greu încercată, dar și un rămas bun pentru cel care le-a fost coleg atâția ani.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș își exprimă regretul față de trecerea în neființă a camaradului nostru, colonel în rezervă Butean Vasile. Cei care l-au cunoscut și doresc să aducă un ultim omagiu pot participa la slujba de înmormântare care va avea loc mâine, începând cu ora 14:00, la cimitirul din localitatea Șomcuta Mare. În aceste clipe de tristețe, transmitem sincere condoleanțe familiei! Drum lin către ceruri! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesajul IJJ Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA