spot_img
AcasăActualitateCOVID-19 MARAMUREȘ - Tânără însărcinată în 5 luni, în stare gravă și...

COVID-19 MARAMUREȘ – Tânără însărcinată în 5 luni, în stare gravă și intubată la Spitalul Suport din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

O femeie din Șomcuta Mare gravidă, în vârstă de 31 de ani, se află în stare gravă în Secția de ATI din cadrul Spitalului TBC Suport COVID din Baia Mare. Conform unor informații se pare că aceasta s-ar fi infectat după ce ar fi participat la o reuniune religioasă. Acum i se administrează Remdesivir, scrie BaiaMare24.ro.

Șomcuteanca a fost transportată la spital după ce s-a simțit extrem de rău. În urma consultului de specialitate medicii i-au pus diagnosticul: dublă pneumonie. Conform unor surse medicale aceasta a refuzat tratamentul motivând că este însărcinată.

Din păcate în scurt timp maramureșeanca gravidă în cinci luni s-a simțit și mai rău. Medicii i-au făcut testul pentru COVID-19, acesta ieșind pozitiv. Imediat aceasta a fost transferată la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) – Suport COVID, unde ieri a fost intubată. Medicii se pare că îi administrează Remdesivir.

Ancheta epidemiologică urmează să stabilească unde s-a infectat femeia. Familia acesteia ar fi fost testată deja, rezultatele fiind negative. Se pare că ea ar fi participat la o reuniune religioasă.

Știre în curs de actualizare.

 

Sursă: BaiaMare24.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA