spot_img
AcasăLifestyleCoșuri cadou cu produse tradiționale românești - cadouri ideale de Sărbători

Coșuri cadou cu produse tradiționale românești – cadouri ideale de Sărbători

DISTRIBUIȚI

Un obicei elegant, tot mai răspândit și în România, este acela de a oferi coșuri cadou de Sărbători, cu produse alimentare și băuturi care induc atmosfera festivă. Gestul este potrivit în orice context, personal sau profesional, dar pentru a avea efectul dorit este necesar ca acele pachete cadou oferite să impresioneze atât din punct de vedere estetic, cât și în ceea ce privește conținutul. Coșurile cadou gourmet trebuie să conține doar produse de calitate premium, exclusiviste, de la branduri consacrate, care promit experiențe deosebite, la cel mai înalt nivel.

Una dintre variante atunci când alegi un coș cadou este să optezi pentru produse tradiționale românești. Evident, nu orice produse, ci din nou unele de excepție, de cea mai bună calitate, de la mărci consacrate. Coșurile cadou tradiționale românești pot conține băuturi alcoolice fine de inspirație românească, dulciuri și alte produse românești plus decorațiuni specifice. Cel mai simplu este să comanzi coșuri cadou de orice fel – inclusiv coșuri cadou cu produse românești în stil tradițional – din magazine online specializate în astfel de cadouri.

Coșuri cadou online – variante pe toate segmentele de preț

Lider al industriei de cosuri cadou gourmet și cadouri corporate gourmet este retailerul specializat gourmetGIFT.ro, care operează un magazin online de unde se pot comanda foarte simplu diverse astfel de daruri. Coșuri cadou pentru orice ocazie există în diverse variante de aranjamente, toate pe segmentul premium, dar încadrându-se în orice bugete disponibile – de la coșuri cadou ieftine, la coșuri cadou de lux, cu totul exclusiviste, care conțin chiar și produse precum șampanie franțuzească autentică, mărci de top de whisky etc.

Cufăr cu Bunătăți – idee de coș cadou tradițional românesc din colecția gourmetGIFT.ro

Iată cum arată o variantă premium de coș cadou tradițional românesc ce poate constitui un ideal coș cadou de Crăciun sau coș cadou de Paște: pachet cadou Cufăr cu Bunătăți de la gourmetGIFT.ro, care conține palincă Zetea, două sticle de vin Budureasca, cozonac Lidas, 3 borcănele de miere și linguriță Apidava, dulceață și zacuscă Vrâncioaia, miere cu nucă Apidava, preparate exclusiviste Silvania (pate căprioară și cârnați), sirop muguri brad și pin din eden, la care se adaugă un nai, o cană cu linguriță cu motive românești și o cutie cadou. Multe alte variante de coșuri cadou tradiționale pot fi comandate din același magazin online, cu livrare oriunde în România, la momentul indicat de client.

Coșurile cadou pot fi comandate și de românii din diaspora, pentru cei dragi de acasă

Coșurile cadou cu produse românești sunt ideale de a fi oferite unor prieteni, oaspeți sau parteneri de afaceri din afara țării. De asemenea, este o idee excelentă de a comanda online astfel de coșuri cadou de Crăciun sau coșuri cadou de Paște pentru rude sau prieteni din România, chiar dacă muncești sau locuiești în afara țării (soluție așadar pentru românii din diaspora care vor să facă o surpriză plăcută celor dragi de acasă).

Tot mai multe firme oferă cosuri cadou Craciun și de Paște pentru angajați, parteneri, colaboratori. Oferirea de coșuri cadou pentru salariați are și avantaje fiscale, însă ceea ce este mai important este că ajută la consolidarea echipelor, la fidelizarea angajaților, este o metodă de apropiere a conducerii companiei de oamenii care susțin cu adevărat performanța firmei.

De unde poți cumpăra coșuri cadou gourmet

În perioada Sărbătorilor, coșuri cadou se găsesc în multe magazine din retailul modern – supermarketuri, hipermarketuri, magazine de tip cash & carry. Sunt propuse însă mai degrabă variante de coșuri cadou cu produse internaționale și mai rar coșuri cadou tradiționale. De asemenea, în multe cazuri coșurile cadou sunt pur și simplu improvizații low cost de pachete cadou cu diverse produse alimentare, fără a avea standardul autentic de coș cadou gourmet. Cel mai simplu este să comanzi online coșuri cadou pentru orice ocazie, în orice moment din an. Coșurile cadou pot fi oferite inclusiv la aniversări, zile onomastice sau cu ocazia unei vizite la rude ori prieteni.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA