AcasăEvenimentSportCostică Buceschi, bucuros de revenirea Anetei Pîrvuţ la HCM Baia Mare

Costică Buceschi, bucuros de revenirea Anetei Pîrvuţ la HCM Baia Mare

DISTRIBUIȚI

După accidentarea Adrianei Nechita, survenită în meciul România – Danemarca de la EURO 2014, Aneta Pîrvuţ, jucătoare împrumutată de HCM Baia Mare în această vară la gruparea din Craiova, a fost chemată să revină la campioana României. „Am chemat-o, mă bucur că a fost de acord să vină”, a mărturisit antrenorul Costică Buceschi.
„Adriana Nechita are o disjuncţie la umărul drept, care o va ţine destul de mult timp departe de terenul de handbal. Astfel că aducerea Anetei Pîrvuţ la echipă cred că a fost mai mult decât necesară. Aneta nu va fi greu de integrat în echipă pentru că nu a plecat de mult timp. A jucat multe meciuri pentru HCM şi ştie despre ce este vorba”, a declarat antrenorul campioanei României.
„Am chemat-o, mă bucur că a fost de acord să vină. Ne bucurăm că şi cei de la Craiova au înţeles situaţia noastră. Mă aştept de la ea să aibă aceleaşi evoluţii pe care le-a avut în turul campionatului pentru că ea este una dintre jucătoarele datorită căreia s-a reuşit această clasare foarte bună a Craiovei după tur pe locul 2”, a mai adăugat Buceschi.

Sursa text si foto: www.hcmbaiamare.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA