AcasămodeleCORUPȚIE - Mircea Govor şi-a dat demisia de la şefia PSD Satu...

CORUPȚIE – Mircea Govor şi-a dat demisia de la şefia PSD Satu Mare. Primarul Dorel Coica preia frâiele organizaţiei

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, şi-a dat demisia din funcţia din partid, după ce a fost arestat la domiciliu, fiind acuzat de DNA de mai multe fapte de şantaj şi corupţie.

Anunţul a fost făcut luni de deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric, într-o conferinţă de presă organizată la sediul partidului. Acesta a precizat că nu este interesat să preia șefia organizației, în condițiile în care și numele său apare în stenogramele privind traficul de influență pentru numirea pe funcții a unor șefi din ANAF.

Până la organizarea conferinței județene, conducerea filialei va fi asigurată de preşedintele executiv Dorel Coica, care este şi primar al municipiului Satu Mare.

”Vom gestiona cu calm și foarte bine situația de la Satu Mare”, a spus Octavian Petric.

Potrivit acestuia, noul preşedinte va fi numit fie de la Bucureşti, fie va fi propus de Comitetul executiv al PSD.

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost plasat în arest la domiciliu, joi, după ce instanţa supremă a respins cererea de arestare a procurorilor DNA, în dosarul în care este acuzat de trafic de şanjat şi intervenţii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el în funcţii de conducere sau de execuţie la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice. Potrivit avocatului lui Mircea Govor, acesta a negat toate acuzațiile și ”a dat declarații complete”.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA