Acasăsinucidere maramuresCORESPONDENȚĂ DIN LONDRA – Eveniment special la Sotheby's: Kahlil Gibran, un ghid...

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA – Eveniment special la Sotheby’s: Kahlil Gibran, un ghid pentru vremurile noastre

spot_img

DISTRIBUIȚI

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA   Pe data de 8 august a.c. la casa de licitaţii Sotheby’s din Londra s-a ţinut o seară culturală CARAVAN în jurul expoziţiei lor de artă ce promovează pacea, şi a inclus lucrările a 38 de artişti din Orientul Mijlociu inspiraţi de mesajul universal al păcii şi al armoniei care se regăsesc în poezia, scrierile şi arta poetului-artist născut în Liban Kahlil Gibran, autorul celei mai bine vândute cărţi „Profetul”.                                                               

Remarci au fost împărtăşite de către E.S. Rami Mortada, ambasadorul Republicii Liban în Regatul Unit al Marii Britanii şi Rev. Canon Paul-Gordon Chandler, preşedintele fondator al ONG-ului CARAVAN, urmate de muzică performată de celebrul instrumentist de oud Joseph Tawadros.

La eveniment a participat foarte multă lume, s-au purtat conversaţii interesante şi s-au înfiripat prietenii. Organizată de către CARAVAN, expoziţia a fost sponsorizată de către BARCLAYS (Orientul Mijlociu/Africa de Nord),  susţinută de către Ambasada Libaneză în Regatul Unit al Marii Britanii, şi în parteneriat cu Arab British Centre.

CARAVAN este un ONG internaţional care promovează consolidarea păcii şi folosește artele spre a construi punți ale păcii între credințele și culturile Orientului Mijlociu și ale Occidentului. Expoziţia a fost deschisă vizitatorilor în perioada 6-10 august, între orele 9.00. şi 16.30.

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA