AcasăNews AlertCORESPONDENȚĂ DIN ITALIA - PSD Borșa, cerșetori de voturi fără succes

CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA – PSD Borșa, cerșetori de voturi fără succes

spot_img

DISTRIBUIȚI

Actualul și vremelnicul primar al Borșei a plecat în Italia să se întâlnească cu ținerii borșeni aflați la muncă în peninsulă. Un soi de cerșetorie de voturi în costum și pantofi de lac. 

Acțiunea este, de fapt, o tristă imitație a unei campanii politice din anul 2012 gândită de Vasile Vlasin și Tony Mihali .

Trădându-l și mazilindu-l politic pe Tony, ,,Neluțu,, și-a atras ura și antipatia diasporei din Italia, care a investit încredere în proiectele lui Tony Mihali. La această oră, Timiș Ion Sorin a primit o lecție dură din partea celor care au înțeles că au de a face cu un personaj fără caracter și un ,,economist,, care a băgat Borșa în datorii imense.

Prima escală a delegației PSD Borșa s-a oprit în orașul italian Asolo, zona Treviso. Neluțu era în stare de șoc. La mult trâmbițata adunare au participat doar 40 de persoane din care 10 erau membri ai delegației din Borșa. Ba mai mult, când cei aflați la muncă în Italia au început să pună întrebări lucrurile s-au complicat.

IMG_0823Neluțu era palid deoarece a fost întrebat de ce l-a trădat pe Tony și de ce a băgat Borșa în datorii. Subiectul dureros pentru Neluțu a fost întrebarea: ,,De ce ne-ai mai pus să facem pensiuni moderne dacă nu ai fost în stare să aduci turiști în Borșa?,,

O serie de martori au mai relatat că și din cei 30 de tineri prezenți o bună parte erau rude cu doamna primar.

De aici delegația s-a îndreptat către orașul Cles, zona Trento, unde lucrurile au stat mai dramatic. Primarul de Borșa s-a întâlnit cu oamenii pe stradă deoarece locația în care i-a invitat era … închisă.

O parte din cei prezenți au fost transportați din Trevisio către Trento – adică neamurile!

Văzînd dezastrul, delegația PSD Borșa s-a retras cu rănile deschise, înțelegând că nu-i poți minți pe oameni la infinit.

Borșenii speră că Neluțu și-a luat concediu de la Primărie, că delegația PSD nu a folosit fonduri publice pentru deplasare și că, la întoarcerea în țară, primarul hulit de Occident le va explica borșenilor despre datoriile reale ale Primăriei, facturate și nefacturate!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA