spot_img
AcasăEvenimentCopiii și tinerii speciali fac parte din comunitatea noastră frumoasă, să îi...

Copiii și tinerii speciali fac parte din comunitatea noastră frumoasă, să îi protejăm și să îi prețuim: 50 de copii au participat la activități distractive și socializare în cadrul unui eveniment organizat de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

DISTRIBUIȚI

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului a fost marcată și în Baia Mare, în cadrul unui eveniment organizat de Municipiul Baia Mare prin Direcția de Asistență Socială în parteneriat cu Asociația Autism Baia Mare.

Duminică, 2 aprilie, la Centrul Incubatorul socio-medical, situat pe bulevardul Republicii, peste 50 de copii (beneficiari ai Centrului Luchian și ai Asociației Autism), împreună cu părinții, au participat la o serie de activități organizate special pentru ei.

Jocuri lego, tobogane gonflabile, pizza, vată pe băț sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit pentru a marca așa cum se cuvine o zi importantă pentru întreaga comunitate. Ziua Internaţională de conştientizare a autismului este marcată cu scopul de a dinamiza eforturile de promovare a unei mai bune înţelegeri a autismului şi de a creşte nivelul de informare a publicului larg cu privire la nevoile speciale ale persoanelor cu autism şi ale familiilor acestora.

La eveniment am avut parte și de vizita unor oaspeți implicați în comunitate, care au adus și mai multă bucurie celor mici. Este vorba despre doamna dr. Viorica Cherecheş, care a oferit fiecărui copil câte un iepuraș și doamna Mihaela Câmpan, consilier local.

Direcția de Asistență Socială Baia Mare este privilegiată printre instituțiile de profil din țară având parte de atenția, deschiderea și întreg sprijinul primarului Cătălin Cherecheș, al executivului Primăriei Baia Mare și al Consiliului Local. Împreună, unindu-ne forțele, putem face lucruri importante pentru categoriile sociale cele mai expuse cum sunt copiii și tinerii speciali sau vârstnicii. Suntem aici pentru fiecare cetățean care are nevoie de noi și vom continua să ne dedicăm comunității.

Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de proiectele și activitatea noastră. Vă vom ține la curent și pe mai departe cu privire la acțiunile pe care le organizăm și demersurile pe care le avem pentru beneficiarii serviciilor noastre.

Direcția de Asistență Socială Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA