AcasăAdministrațieCOPIII DĂRUIESC COPIILOR! - Cadouri de suflet oferite beneficiarilor Centrului Social Comunitar...

COPIII DĂRUIESC COPIILOR! – Cadouri de suflet oferite beneficiarilor Centrului Social Comunitar Romanii și Centrelor de Reabilitare Socială din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

COPIII DĂRUIESC COPIILOR! Instituția Prefectului-Județul Maramureș, în parteneriat cu Serviciul Public de Asistență Socială Baia Mare, Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Baia Mare și Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Baia Mare, au inițiat o acțiune specifică sărbătorilor de iarnă, aceea de a dărui semenilor cadouri de suflet.


Prefectul Vasile Moldovan a spus: ”Am intitulat acțiunea Copiii dăruiesc copiilor! Nu e nimic mai frumos și mai special ca atunci când un copil dăruiește, cu inocența specifică, daruri unui alt copil”.

Elevii din clasa a -IV-a A de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Baia Mare și cei din clasa pregătitoare, respectiv clasele I-IV de la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Baia Mare au strâns cadouri pentru a le oferi ca daruri copiilor din cadrul Centrului Social Comunitar Romanii Baia Mare și Centrele de Reabilitare Socială din Municipiul Baia Mare.

Sunt daruri specifice sărbătorilor de iarnă, perioadă încărcată emoțional, când oamenii devin mai buni prin tot ceea ce fac, iar prin faptele lor dau dovadă de afecțiune și iubire față de semeni.

Copiii din centrele Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare au colindat și încântat asistența din holul Palatului Administrativ.

Au fost aplaudați și răsplătiți cu generozitate de prefectul Vasile Moldovan, subprefectul Alexandru Cosma și angajați.

Au fost pregătite 60 pachete cu cadouri, pe categorii de vârstă, pe care elevii din clasa a-III-a B și clasa a-IV-a B de la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” din Baia Mare le-au oferit din partea celor două școli gimnaziale, copiilor din centrele băimărene.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA