Acasăsinucidere maramuresCopii maramureșeni, premiaţi de PS Iustin Sigheteanu

Copii maramureșeni, premiaţi de PS Iustin Sigheteanu

spot_img

DISTRIBUIȚI

La Catedrala episcopală ”Sfânta Treime” din Baia Mare au fost premiaţi câştigătorii concursului de creaţie „Alege şcoala!” – din protopopiatele Baia Mare, Chioar, Sighet şi Vişeu.

Preasfinţitul Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, a felicitat câştigătorii concursului de creaţie „Alege şcoala!” din protopopiatele Baia Mare, Chioar, Sighet şi Vişeu şi le-a înmânat premiile.
„Ne bucurăm că Biserica noastră reuşeşte să intre prin intermediul acestui program şi într-o altfel de comunicare cu copiii şi tinerii. Este adevărat că în Biserică se fac numeroase activităţi cu tinerii. Dar, spre deosebire de acelea, ţinta acestui program este precisă: cultivarea interesului şi a dragostei pentru şcoală ale copiilor aflaţi în dificultate, precum şi integrarea acestora în marea familie a Bisericii”, a spus PS Iustin Sigheteanul, care a adăugat că prin festivitatea de premiere sunt evidenţiaţi, apreciaţi şi răsplătiţi copiii înscrişi în program, dar şi cei care s-au preocupat de catehizarea acestora, preoţii şi profesorii de religie.
Cei 36 de câştigători au primit produse multimedia şi, în nume personal, ierarhul le-a oferit câte o iconiţă cu Maica Domnului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA