AcasăLifestyleControl total asupra tranzacțiilor. ArenaXT este esențială.

Control total asupra tranzacțiilor. ArenaXT este esențială.

spot_img

DISTRIBUIȚI

Odată ce ai început să intri în pielea unui investitor, ai nevoie să fii ținut la curent cu toate informațiile necesare. Dacă ai investit o sumă semnificativă, e foarte posibil să ai lângă ține un broker. El este cel care a fost alături de tine încă din momentul în care ți-ai deschis un cont de tranzacționare și cel care îți va oferi în continuare sfaturi.

Soluția  dezvoltată de specialiștii BVB pentru a conecta investitorii cu companiile listate este ArenaXT, funcțională încă din anul 2015.

Platforma Arena XT transferă spre utilizatori siguranță, performanță și fiabilitatea sistemului de bază, parametri obținuți – de această dată – pe infrastructuri hardware și software care o poziționează ca eficientă pe piața serviciilor de profil. Este un instrument care îți oferă controlul total asupra informațiilor legate de portofoliul pe care îl ai. Te informezi și decizi. Singur sau împreună cu un broker.

Ce îți oferă, concret, platforma?

Pentru că vrei în fiecare moment să știi ce fac banii tăi, Arena-XT îți oferă această posibilitate prin toate funcțiile dezvoltate de specialiștii Bursei de Valori București.

Prin intermediul platformei ArenaXT accesezi toate instrumentele listate pe piața de capital românească. Alte facilități importante pentru orice investitor, pe care Arena XT le oferă, sunt: acces pentru a vizualiza piața în adâncime, randamentul contului în timp real, vizualizarea portofoliului, ordinelor și rulajelor, atât în timp real cât și istoric, și multe altele. Până la urmă, tot ceea ce rămâne de făcut este să iei decizia de a începe, desigur prin deschiderea unui cont de tranzacționare.

“Este primul pas. Și cel mai important. Orice investitor, aflat la început de drum, are suportul nostru. De peste 25 de ani suntem alături de investitori.“, spune Ștefan Uleia de la Prime Transaction.

Investeşte inteligent

Înainte de a lua o decizie finală, ia în calcul şi această scurtă analiză de mai jos.

INVESTEȘTE RATA DE LA BANCĂ

Tradițional pentru majoritatea românilor, principala investiție o reprezintă un imobil. În ultima decadă achiziționat prin credit bancar. Acest lucru presupune plata unui avans de 15%-20% din prețul unui imobil și ulterior plata unei rate lunare timp de 30 de ani. V-ați gândit vreodată cât ați câștigă dacă ați investi acești bani pe bursă, să spunem cu un câștig anual de 7%?

 

SĂ CUMPERI ATUNCI CÂND NIMENI NU VEDE OPORTUNITĂȚi

Bursă din România a fost reînființata în 1995. Pe noul ei traseu mulți au privit-o cu neîncredere, anticipând o incapacitate cronică de a genera plus-valoare pentru investitori. Și evident s-au înșelat.

 

INVESTEȘTE CA  CEI MAI PRICEPUȚI

Fă ce fac cei mai pricepuți! Este un sfat care se aplică nu doar în domeniul investițiilor. Dacă analizezi ce fac cei care au experiență, priceperea și mai ales rezultatele cele mai bune, îți maximizezi șansele de a face  alegeri bune. În domeniul investițiilor reperul de profesionalism este reprezentat de piață bursieră americană și de milioanele de investitori prezenți activi pe această piață. 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA