Acasă Actualitate 112 CONTROALE PE ŞOSELE - Nouă şoferi au rămas fără permise de conducere...

CONTROALE PE ŞOSELE – Nouă şoferi au rămas fără permise de conducere şi alţi 49 au fost sancţionaţi

DISTRIBUIȚI

CONTROALE PE ŞOSELE Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor rutieri. Astfel, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare şi cei din Dragomireşti au acţionat marţi pentru depistarea şi tragerea la răspundere a participanţilor la trafic care pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

CONTROALE PE ŞOSELE Nouă şoferi au rămas fără permise de conducere iar alţi 49 au fost sancţionaţi cu amenzi de peste 16.000 de lei.

 Marţi, 7 februarie, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii, urmărindu-se depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea străzii sau pe trecerea pentru pietoni.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 10500 de lei, şi au fost reţinute nouă permise de conducere.

Poliţiştii din Dragomireşti au acţionat pe D.J. 186 pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor de drum.

În urma controalelor efectuate au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 6000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii din Dragomireşti au retras trei certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA