AcasăActualitate112CONTROALE LA 18 SOCIETĂȚI ȘI 16 PERSOANE FIZICE - Poliţiştii de investigare...

CONTROALE LA 18 SOCIETĂȚI ȘI 16 PERSOANE FIZICE – Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit

spot_img

DISTRIBUIȚI

CONTROALE LA 18 SOCIETĂȚI ȘI 16 PERSOANE FIZICE La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru descoperirea şi combaterea faptelor ilicite. Este vorba despre cele care se comit în domeniul contrabandei cu ţigarete, a comerţului cu produse agroalimentare şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor fapte de comerţ ilicit.

Au fost efectuate controale la sediile a 18 societăţi comerciale şi au fost verificate 16 persoane fizice. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat două infracţiuni de contrabandă, o infracţiune de evaziune fiscală şi o infracţiune privind materialele pirotehnice. Au fost indisponibilizate 1.140 ţigarete, 700 grame tutun şi 44 materiale pirotehnice. În continuare poliţiştii efectuează cercetări în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunilor constatate.

În cadrul aceloraşi controale poliţiştii au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale. Valoarea acestora depăşeşte suma de 13 000 de lei. A fost ridicată în numerar suma de 556 de lei şi au fost confiscate mai multe kg de cereale şi legume. Acestera urmau a fi comercializate ilegal.

Informații furnizate de către lPJ Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/accident-pe-dn-18-o-femeie-a-pierdut-controlul-volanului-si-a-plonjat-cu-masina-in-raul-mara/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA